Chovatelske potreby kasa.cz

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.11.2016 23:07
milkoSK

XXX.XXX.127.98

Dobry den, kupil som si kocku, a chcem sa spytat ake mate skusenosti s chovatelskymi potrebami na kasa.cz, ziskal som zlavove kupony http://www.slevovy-kod.cz/kasa-cz/ do tohto obchodu a chcel by som ich vyuzit, no neviem ci maju dobry sortiment, dakujem za odpovede.

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.11.2016 05:58
Uživatel s deaktivovaným účtem

Jednou jsem kupovala přes tento portál větší box na granule, po druhé tablety do kávovaru a vyzvedávala osobně na pobočce. Nemile mě překvapilo, že box nebyl zabalený ani v přilnavé fólii a byl zaprášený. Po "důkladné" prohlídce, zda není prasklý, odřený apod. jsem si jej vzala s tím, že kdyby "něco", tak ho můžu vrátit.

20.11.2016 07:16
rapotacka11

XXX.XXX.32.59

1x se mi stalo něco podobného. K neuvěření !
Nemohla jsem sehnat tlakoměr, digitální máme mizernej.
Objednala jsem si rtuťový a "neke", ten de-bil, co to balil nebalil,
to poslal jen v kartonové hohavici. Nedal to ani do krabičky, ani do balicího
papíru. Nutně jsem ho potřebovala, převzala jsem to tedy. Zlobil mě tlak.
Kupodivu, při tom zacházení pošty, je naprosto v pořádku a přesný.

20.11.2016 12:43
Acamar

XXX.XXX.29.135

Já u nich nakupovala pouze jednou - nějaké granule a práškový šampon, vyzvedávala na jednom z výdejních míst, a všechno bylo v pohodě. Bylo to pravda nezabalené, jen obojí v nějakém plastovém obalu (něco jako zatavená igelitka). Nic rozbitného jsem ale neobjednávala, takže to nevadilo.

4.4.2018 17:37
NatasaZab

XXX.XXX.168.147

Já mám s obchodem dobrou zkušenost.. granule tam objednáváme prakticky pravidelně a vůbec.. zboží mi vždycky přišlo obratem - většinou hned druhý den. Slevové kupony tam taky využívám, většinou si je najdu tady - http://www.kuponyonline.cz/kupony/slevovy-kupon-100-kc-na-kasacz-0 - nebo si jen napíšu do vyhledávače slevový kupon kasa a ono mi to vždycky něco najde :).

Přidejte reakci

Přidat smajlík