Přechod kotěte s mléka od matky na pevnou stravu prosím o radu

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.1.2017 12:10
2.kure

XXX.XXX.4.146

Dobrý den, prosím o radu. Mám 3 koťátka. Nyní mají ukončený 5 týden. Začali dnes 6 týden. Nabízela jsem jim od 4 týdne paštiky pro koťata animonda nyní i ty hrubší paštiky pro koťata. Granule pro koťata royal canin úplně pro ty nejmenší, jak už namočené ve vodě tak i suché- Suché mají k dispozici pořád. Přemrzlé maso. Jde mi o to, že největší kotě k tomu má úplný odpor. Vůbec o to nejeví zájem a nechce to źrát stále chce jen od matky. Dávala jsem mu to i do pusy a většinou to vyplivne a nic nechce z toho. Poraďte jak ho to naučit prosím nebo je ještě čas? Děkuji.

4.1.2017 12:37
rapotacka11

XXX.XXX.32.74

Co takhle čerstvé syrové maso ?!
Na drobno nakrájené, opláchnout teplou vodou, aby nebylo studené ?
Ne, čas není.
Už měla být přikrmovaná.
Když, tak maso namelte a strčte "do zobáčku".
Ono jim zachutná.
Od mámy se ještě napijí i při mase a granulích.
Kočka ty paštičky žere ?

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.1.2017 13:53
Uživatel s deaktivovaným účtem

No, nezbývá než vydržet. Jestli jsou tři, tak mají asi mlíka dost.

Měla jsem takhle tři experty co mi plivali i škrábané hovězí a první tuhou stravu vzali na milost až ve dvou měsících, kdy tedy milostivě snědli ty úplně jemné pastičky od animondy. a na granule se naučili až ve třech měsících.

4.1.2017 14:04
2.kure

XXX.XXX.4.146

Oni prikrmovani jsou jak pisi i cerste maso jsem jim dala. Problem je jen s tim nejtezsim kotetem co vazi nejvic kg. Pije hodne od matky kdyz jsem ho na den vzala tak stejne nechtelo nic jist a matce se akorat nalilo hrozne mleko. Davam mu to do pusy az do zadu a stejne to vetsinou vyplivne.

4.1.2017 14:06
2.kure

XXX.XXX.4.146

Kočka by sežrala snad 10 naraz tech pastik i ostatni kockam chutnaji.2 kotata je taky normalne ji jen to jedno nejvetsi jen cuca od mamy.

4.1.2017 14:58
rapotacka11

XXX.XXX.32.74

Odkouká to od mámy - časem .

4.1.2017 18:06
Machyska

XXX.XXX.252.23

Asi bych ho nenutila, mlíčko od maminky je nejlepší . Může si to zafixovat, jako nepříjemný zážitek, když ho cpete jako malou husu .

Přidejte reakci

Přidat smajlík