Kulhankovic
XXX.XXX.156.160
Dobry den. Deda vcera objevil u silnice v krabici omotany provazkem 2 promrzle kocky. Sedely na zmuchlanym procuranym vanocnim papiru jakoby to byl nevhodny darek. Nahlasil to policajtum a vzal si je domu. vubec nechtěji ven tak si je necha aspon do jara uvnitr. Byli jsme na veterine ted rano. Krome podchlazeni jim nastesti nic moc neni jen oderky a bolavy oko u starsi. Ty uz odhadoval veterinar dva roky, to mensi je jeste kote. Rozdelili jsme si v rodine ukoly co kdo poridi aby to nemusel platit deda, na me vyslo zradlo. Chci jim aspon do zacatku doprat tak mi prosim poradte co nejkvalitnejsi granule, konzervy nebo ty maly pytliky jidla v rosolu pro vsechny vekovy kategorie kocek. Omlouvam se za neznalost a ze to tu nestihnu zpetne procitat, mam odpoledni a musim to stihnout nakoupit jeste pred. Deda jim dal zatim varene predni hovezi a to jim jelo. hlavne ty granule potrebuju. dekuju.
Kulhankovic
XXX.XXX.156.160
Jo a ta starsi je hezka mourovata poulicni smeska a to druhy je pry asi mixly neco s perskym.
Velmi kvalitní granule za dobrou cenu jsou tyto http://krmivo-a-vitaminy-pro-kocky.heureka.cz/essential-foods-cat-the-jaguar-3-kg/#
jinak kupujte maso, normálně v masně, chlazené, a dávejte syrové, pokrájené na malé kousky. Hovězí /pro kotě naškrábat/, vepřové, kuřecí, kachní krky /všechny druhy masa krom divočáka/.
pokud potřebujete granule levné, ještě by šly Brit premium/Ontario. Ušetříte na pytli, tj. menší investice naráz z peněženky, ale cena denní krmné dávky stejně nižší nebude, Essential z odkazu shora mají nižší denní krmnou dávku, jsou zdravější i výživnější.
Kulhankovic
XXX.XXX.156.160
Moc dekuju. to kdyz rozkliknu tak je tam zarazení kocky, ale maji tam v popisu o psech:
Při přípravě krmiva je respektována zásada Behavioural Optimizing Food (BOF). Zásada behaviorální optimalizace krmiva je princip respektování přirozené stravy psa. V praxi to znamená udržení stabilní hladiny cukru v krvi, vysoký obsah čerstvého masa, nízkou teplotu vaření zachovávající výživovou hodnotu krmiva a přítomnost semen a bylin napodobující přirozenou potravu psa v divoké přírodě.
asi to delaji pro kocky i psy a jenom to tam kopirovali. Je to teda i pro kote a i pro dospely? a vy tim osobne krmite jestli se muzu zeptat abych vedela jestli kockam chutna. Stridate to s necim i jinym nebo porad kupujete stejne? moc dekuji.
Kulhankovic
XXX.XXX.156.160
Date mi prosim vic tipu kdyby ty essential co jsem si napsala nemeli?
Toto je verze pro kočky. Já kupovala zde: http://www.spokojenypes.cz/essential-foods-jaguar-3kg/
Ano, je to vhodné pro dospělé i pro kotě. Krmila jsem, momentálně krmím jiné krmivo, značky po větším pytli střídám /všechny jsou dražší než Essential - Go natural, Orijen, Acana, Annamaet grain free, momentálně mám TimberWolf/. kocourovi chutnalo od začátku/ale máte pravdu, chutnost je individuální.
Kulhankovic
XXX.XXX.156.160
Moc dekuju ze jste nasla cas a odpovedela. moc mi to pomohlo!
Kulhankovic
XXX.XXX.156.160
Jeste jsem zahledla posledni vasi radu a jedu. snad poridim. D E K U J U!