BorisWERE
XXX.XXX.220.14
Napište město a jestli je u vás přemnoženo nebo ne.
(pod pojmem přemnoženo je kolik? Jak?).
BorisWERE
XXX.XXX.220.14
Já si to myslel, že nikde přemnoženo není.
Alena V.
XXX.XXX.118.1
Jsem z Prahy. Ve svém okolí (bydlím na sídlišti) nevidím, že by se tady toulaly kočky, i když jednou mě kočka vyděsila při vynášení odpadků, někdo ji zřejmě záměrně zavřel do konterjneru. Ale to přece neznamená, že v jiné části Prahy jich nejsou mraky. V každém případě útulky stále praskají ve švech.
BorisWERE
XXX.XXX.220.14
U nás takhle mají dvě kočky takovou boudu u domu seniorů. Nemůžou je mít tam, tak jim udělali místo tam. A kočky si zvykly. A myslím, že jsou nejvíc opečovovány a maji se dobře.
Alena ano, tohle slyším pořád, ale skoro každý píše u nás ve městě nic, ale jinde to určitě je.
Stejně jako vy.
Alena V.
XXX.XXX.118.1
BorisWERE
napsal(a):
U nás takhle mají dvě kočky takovou boudu u domu seniorů. Nemůžou je mít tam, tak jim udělali místo tam. A kočky si zvykly. A myslím, že jsou nejvíc opečovovány a maji se dobře.
Alena ano, tohle slyším pořád, ale skoro každý píše u nás ve městě nic, ale jinde to určitě je.
Stejně jako vy.
Jsem v kontaktu s několika útulky a depozity a tak vím, že přemnožení opravdu existuje.
BorisWERE
XXX.XXX.220.14
A kde ty útulky ty kočky berou?
Uživatel s deaktivovaným účtem
BorisWERE
napsal(a):
A kde ty útulky ty kočky berou?
No že jim tam tu kočku někdo donese...
někdo se zbavuje vánočního dárku...
někdo obtížného spolubydlícího (ono to čurá, leze po záclonách, vyžaduje léčbu...)...
některé umřel její človíček a nikdo ji nechce...
někdo, fanatický záchranář, bafne kočku, kterou potká venku v domnění, že každá kočka venku se pohybující je bezprizorní a zachráněnínutná...
některá koťata, nemajíc dosud rozumu, jdou za lidmi a jdou a jdou...až jsou pak fakt ztracená a mají tu smůlu, že nenarazí na člověka, který jim ten domov poskytne, ale hodí je do útulku...
třeba...