Ahoj, mam dotaz. Mám doma dvou lezou kočičku, kočka je to obyčejná druh Katze. Dostala před týdnem další prášek na odčervení a ten den bylo vše v pořádku a další den až do dnes zvrací, dříve i jídlo teď už jen vodu a pěnu. Normálně každý den ji svojí dávku krmení(nezměnili jsme ani dávkování ani druh) pije v pořádku. Chováním se nezměnila jen se chce více semnou mazlit.
Chtěla bych se zeptat ji si někdo nemá tušení co by jí mohlo být.
Mám otázku až budete týden zvracet a už jen žaludeční šťávy taky se budete ptát na netu co vám může být nebo půjdete k doktorovi? Nechápu, že jste na veterinu nešli už po dvou dnech dobře pokud zvrací kočka jeden den mám se napozoru pokud to přejde snědla něco co jí nesedlo, ale pokud zvrací další a další dny valím k doktorovi pokud čekáte že se z toho vylíže sama však ono to přejde nebudeme jezdit na veterinu s prkotinami a platit vyšetření nemáte mít doma živé zvíře ona trpí je jí zle a vy čekáte TÝDEN?
Karo_linka
napsal(a):
Ahoj, mam dotaz. Mám doma dvou lezou kočičku, kočka je to obyčejná druh Katze. Dostala před týdnem další prášek na odčervení a ten den bylo vše v pořádku a další den až do dnes zvrací, dříve i jídlo teď už jen vodu a pěnu. Normálně každý den ji svojí dávku krmení(nezměnili jsme ani dávkování ani druh) pije v pořádku. Chováním se nezměnila jen se chce více semnou mazlit.
Chtěla bych se zeptat ji si někdo nemá tušení co by jí mohlo být.
..asi bych to nevydržela já sama nechat jí tak dlouho trpět...okamžitě k veterináři...mladá kočka mi zvracela a tak jsem druhý den letěla k vetovi, ten jí cosi píchnul a dal pastu na zlepšení střev - upravilo se to ještě ten den, al bylo hrozné ji vidět zvracet, když neměla co a šla z ní jen pěna...tak jako vy bych to opravdu nevydržela a to jsem docela otrlá...
Karo_linka
napsal(a):
Kočka nezvraci každý den v kuse, zvracela v pondělí potom klid a pak zase v sobotu a dneska. Kdyby zvracela každých furt tak je jasny že nejsem taková jaka píšete.
Okusuje nějakou travičku, nebo dostává pastu, nebo něco jiného na bezoáry (chlupy) ve střevech? Možná má ve střevech nějaký chomáč a snaží se ho vyzvracet, ale nejsem si jistá, jestli by to trvalo tak dlouho.