Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Jurina

31.1.2017 21:34
Jurina

XXX.XXX.90.225

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, proč kocour při hlazení zaboří hlavu pod druhou ruku, nechce ji vytáhnout, dokud se mu to líbí, pak uteče. Moc se mazlit nechce od té doby, co jsme si vzali jako druhou kočku jeho dceru, když si hrajeme, jen pozoruje, poslední dobou se i přidá, na chvilku, asi aby jsme si nemysleli, že je ještě na nějaké ty hry, když už je to vlastně vážený pan kocour, nejvíce se mazlí po ránu. Díky za názory

1.2.2017 12:13
Acamar

XXX.XXX.29.135

Nám naše mladá dělá něco podobného - při hlazení zaboří silně hlavu do dlaně...je to takové oddané a důvěřivé...možná si pak připadá víc "v bezpečí", nebo to dělá aby byla jakoby více v kontaktu s tělem člověka (pachy)...nevím, ale je to takové dojemné

1.2.2017 12:35
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Můj kocourek to zabořování hlavičky též při mazlení dělá, je to takové dojemné, důvěrné, moc se mi to líbí. A také se nejradši a nejdéle mazlí poránu. Ale on je vůbec ranní typ, poránu nejradši vše - i nejlíp žere, lítá, hraje si, loví atd.

1.2.2017 12:46
Acamar

XXX.XXX.29.135

joanne.s napsal(a):
Můj kocourek to zabořování hlavičky též při mazlení dělá, je to takové dojemné, důvěrné, moc se mi to líbí. A také se nejradši a nejdéle mazlí poránu. Ale on je vůbec ranní typ, poránu nejradši vše - i nejlíp žere, lítá, hraje si, loví atd.

Jojo, to potvrzuji, že ráno je u nás taky nejmazlivěji, až kvůli tomu často dobíhám na autobus...večer na to kočka zvědavá vůbec není ale lítá jako raketa i baští bez ohledu na denní dobu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík