Chci pořídit čistokrevnou kočku

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

abced1234

3.2.2017 16:43
abced1234

XXX.XXX.159.151

Chtěla bych pořídit čistokrevnou kamarádku pro moji kočičku (narodila se venkovní kočce) do bytu. Kočičku bych chtěla dlouhosrstou s klidnější povahou, která dobře snáší druhé kočky. Jakou mi doporučite? Nebo nevíte o nějaké? :) - přijedu kamkoliv - samozřejmě ale bude rozhodující cena, zase nechci ultra kočku, když bude jen na mazlení. Čistokrevnou chci proto, aby měla své charakteristické rysy, povahu, která byla vyšlechtěna pro život v bytě. Dále mě napadlo, přenášení nemocí od mé kočky, kterou mám. Není očkováná, jeví se zdravá, ale netuším, zda není přenášeč některých nemocí, nerada bych nakazila tu novou. Již mě napadlo ji nechat otestovat, ale kolik takové testy stojí? V hloubi duše mám strach to i zjistit např. celý život čekat, zda se nemoc projeví nebo ne. Děkuji.

3.2.2017 16:53
Edánek

XXX.XXX.136.135

..ragdol, peršanka birma - ta je ale někdy až moc klidná - to jsou kočky, u kterých mám vyzkoušeno, že opravdu do bytu vhodní jsou - i když může být jedinek tohoto plemene, který je pravým opakem...kočku bych netestovala, ale odvedla k opravdu kvalitnímu veterináři a nechala z gruntu prohlédnout - já očkuji i když mám striktně bytové kočky (až na měsíc pobytu na venkově, kdy ale pozemek neopouští, ale je to z toho důvodu, že mé kočky dělají felinoterapii a chodí do zdravotnických zařízení...

Přidejte reakci

Přidat smajlík