Kocourek si nechce hrát

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.2.2017 18:38
Leee

XXX.XXX.180.135

Dobrý večer, mám doma 16ti měsíčního kocourka. Vždycky měl rád svůj klid a nebyl akční. Poslední dobou mi ale přijde dost líný. Snažím se ho upoutat ke hře, ale většinou na mě jen zírá. Proto se chci zeptat - je toto chování normální? Možná přeháním, ale mám obavy, aby ho něco netrápilo. Jinak baští normálně, vždycky si dojde na zachudek. Jen občas zlobí v noci a škrabe obložky jedněch dveří, ale to je asi normální... děkuji za odpověď.

4.2.2017 11:41
Acamar

XXX.XXX.29.135

Na to asi nikdo není schopný takhle přes net odpovědět. Pokud se kočičák jinak chová normálně, je vitální, pěkně baští, chodí na záchůdek, nevypadá nijak smutně nebo apaticky, tak má snad jen takovou klidnou povahu... záleží také na rase, některé jsou pohodlnější, méně hravé.

4.2.2017 11:53
rapotacka11

XXX.XXX.32.252

Je mu smutno...

4.2.2017 17:26
Bejina

XXX.XXX.112.69

Leee napsal(a):
Dobrý večer, mám doma 16ti měsíčního kocourka. Vždycky měl rád svůj klid a nebyl akční. Poslední dobou mi ale přijde dost líný. Snažím se ho upoutat ke hře, ale většinou na mě jen zírá. Proto se chci zeptat - je toto chování normální? Možná přeháním, ale mám obavy, aby ho něco netrápilo. Jinak baští normálně, vždycky si dojde na zachudek. Jen občas zlobí v noci a škrabe obložky jedněch dveří, ale to je asi normální... děkuji za odpověď.

Těžko radit takhle, ale když se nad tím zamyslím... máme 18-ti měsíční modrou britku. Kdyby byla sama, zřejmě by se chovala podobně jako ten váš, je takový ten línější typ, který by se k pohybu sám těžko donutil. Ale máme v domácnosti ještě 7-mi měsíčního kocourka jiné rasy a jemu se často podaří ji vyprovokovat k hrám i honičkám...

Přidejte reakci

Přidat smajlík