Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.3.2017 13:45
Šarlota

XXX.XXX.169.135

Co rikate na tyto granule? Me se zdaji hodne kvalitni. Myslite ze jsou lepsi nez Annameat? I co se tyce konzervaci. Dekuji za odpovedi.

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.3.2017 13:59

Canagan se vyrábí ve Velké Británii (což je záruka kvality) a nejen z moučky, ale částečně i čerstvého masa. Celkové množství masa v sušeném stavu je 43% to je hodně. Mě se líbí. U nás chutnají, ale mám je jen jako pamlsky.

4.3.2017 16:38
Edánek

XXX.XXX.230.62

Šarlota napsal(a):
Co rikate na tyto granule? Me se zdaji hodne kvalitni. Myslite ze jsou lepsi nez Annameat? I co se tyce konzervaci. Dekuji za odpovedi.

...můžu se zeptat na plemeno koček co máte na fotce?

4.3.2017 17:16
Šarlota

XXX.XXX.169.135

Edánek napsal(a):
...můžu se zeptat na plemeno koček co máte na fotce?

Je to Ragdoll.

4.3.2017 17:25
Edánek

XXX.XXX.189.57

Šarlota napsal(a):
Je to Ragdoll.

...já si to myslela, tak zdravím, jsem majitelkou dvou ragdolů - kočka a kocour, oba kastráti...ž jsem psala kamarádce co si o těch granulích myslí, ona má dost přehled a řeší mi veškeré krmivo pro ně...

4.3.2017 17:29
Šarlota

XXX.XXX.169.135

Edánek napsal(a):
...já si to myslela, tak zdravím, jsem majitelkou dvou ragdolů - kočka a kocour, oba kastráti...ž jsem psala kamarádce co si o těch granulích myslí, ona má dost přehled a řeší mi veškeré krmivo pro ně...

Je dekuju moc ze se zeptate. Take mam kocku a kocoura, oba jsou kastrovani.

4.3.2017 23:04
Edánek

XXX.XXX.235.100

Šarlota napsal(a):
Je dekuju moc ze se zeptate. Take mam kocku a kocoura, oba jsou kastrovani.

..tak nezná, ale podívá se a řekne mi...

5.3.2017 10:12

Ještě dodám, že jsou konzervovány přírodně, vstupní suroviny jsou v potravinářské kvalitě a neobsahují zchutňující látky (hydrolyzáty). Jen pro koťátka mi přijdou dost velké.

7.3.2017 17:29

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Canagan se vyrábí ve Velké Británii (což je záruka kvality) a nejen z moučky, ale částečně i čerstvého masa. Celkové množství masa v sušeném stavu je 43% to je hodně. Mě se líbí. U nás chutnají, ale mám je jen jako pamlsky.

Dokonce jsou jen z masa. Sušené 35,5 a čerstvé 25 + vejce 4 + brambory.
Annamaet jen moučka + maniok, což je plnivo naprosto k ničemu, je to čistý škrob.
Eden vypadá dobře, co myslíte. A cena mě teda dost překvapila.
Annamaet vedle těchto dvou takový chudák smajlík

7.3.2017 19:56
Šarlota

XXX.XXX.190.90

Cena je docela prijatelna. Jeste se zeptam, jsou nejake konzervy bez konzervantu a pridanych barviv a dochucovadel? Koukala jsem konkretne na Schesir.

7.3.2017 23:40
sarabubu

XXX.XXX.73.108

Šarlota napsal(a):
Cena je docela prijatelna. Jeste se zeptam, jsou nejake konzervy bez konzervantu a pridanych barviv a dochucovadel? Koukala jsem konkretne na Schesir.

Canagan má i konzervy. Krásný kousky masa a jen se po nich zapráší.

8.3.2017 06:48
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Šarlota: Schesir jsou super, a u nás i chutnají.

8.3.2017 11:19

Teď jsem Canagan hrubě urazila! Tu moučku beru zpět!
Sušené kuřecí maso (35,5 %), čerstvě připravené vykostěné kuře (25 %).

Schesir konzervy bych také doporučila. Z filetových konzerv vychází cenově dobře a z mnoha variant si vybere určitě každá kočka smajlík

Eden je také skvělý, ale vzhledem k tomu, že obsahuje dost ryb (a naši kocouři jednou na rybím mokrém), tak jsem je ani nezkoušela... Granule volím kuřecí apod.

9.3.2017 11:37
Edánek

XXX.XXX.129.3

Šarlota napsal(a):

..tak už se kamarádka kokal, prý jsou velmi kvalitní, ale ta cena bude podle toho vyšší...

13.3.2017 11:06
Šarlota

XXX.XXX.233.99

Koupila jsem baleni granuli canagan a koukam, datum spotreby je duben 2018, je mozne, aby granule bez chemickych konzervantu vydrzely tak dlouho?

13.3.2017 13:33

Šarlota napsal(a):
Koupila jsem baleni granuli canagan a koukam, datum spotreby je duben 2018, je mozne, aby granule bez chemickych konzervantu vydrzely tak dlouho?

Ano, je. Skvělé je, když je pytlík vakuově balený. Za sebe. Mám raději menší balení (max 4 kg pro dva ), které rozumně zkrmím, než třeba osmikilový - dlouho otevřený pytel.

14.3.2017 06:29

Tak včera vyfasovala smečka canagan, a až na vegetariána Matýska to byl obecný úspěch (až na tu cenu, ta je drastická ).

14.3.2017 08:42
Šarlota

XXX.XXX.140.57

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Tak včera vyfasovala smečka canagan, a až na vegetariána Matýska to byl obecný úspěch (až na tu cenu, ta je drastická ).

Cena je vysoka, ale pokud jsou opravdu tak kvalitni, tak v tom nevidim problem.

14.3.2017 08:48

Při počtu strávníků 9 + nějaký ten noční ilegální příživník to už problém je
A to jsem je kupovala právě kvůli tomu Matesovi, ať má alespoň nějaké maso zakuklené v granulích, když normální odmítá

Přidejte reakci

Přidat smajlík