Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.3.2017 12:25
Kitten

XXX.XXX.236.10

Ahoj :), můžete mi prosím poradit nějaký osvědčený teploměr, co používáte pro kočky anebo pro jakékoliv jiné zvíře, kterému měříte teplotu? Díky :).

10.3.2017 15:40
lavacca

XXX.XXX.218.25

Kitten napsal(a):
Ahoj :), můžete mi prosím poradit nějaký osvědčený teploměr, co používáte pro kočky anebo pro jakékoliv jiné zvíře, kterému měříte teplotu? Díky :).

Stačí klasicky rtuťový - teda teď tam dávají jinou, bezpečnější látku.

Kočičce něco je? Ja se přiznám, že u nich poznám teplotu při sáhnutí do ucha. A změří ji pak vždy na veterině.

13.3.2017 10:38
Kitten

XXX.XXX.178.142

Rtuťový? :o to si vůbec nedokážu představit jak kočku změřit rtuťovým teploměrem :). Měla jsem spíš na mysli bezkontaktní. JJ kočku mám nemocnou. Brala jsem si více koček ze zanedbaného prostředí a popravdě není pořádně zdravá ani jedna. Takže bych ho využila i víckrát. Jo a děkuji za reakci :).

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.3.2017 10:41

Kitten napsal(a):
Rtuťový? :o to si vůbec nedokážu představit jak kočku změřit rtuťovým teploměrem :). Měla jsem spíš na mysli bezkontaktní. JJ kočku mám nemocnou. Brala jsem si více koček ze zanedbaného prostředí a popravdě není pořádně zdravá ani jedna. Takže bych ho využila i víckrát. Jo a děkuji za reakci :).

Bezkontaktní teploměr na zvířata nefunguje, srst je izolant.

jediný způsob jak změřit kočce teplotu je šoupnout ji teploměr do zadku. Ideální je digitální a co nejrychlejší teploměr.

13.3.2017 12:06
lavacca

XXX.XXX.218.25

Kitten napsal(a):

No, strčí se do zadečku. Nikdy Vám kočku na veterině neměřili?

Ty bezkontaktní tu teplotu skrz srst nezjistí. Tam to musi být na holou kůži.

13.3.2017 12:08

lavacca napsal(a):
No, strčí se do zadečku. Nikdy Vám kočku na veterině neměřili?

Ty bezkontaktní tu teplotu skrz srst nezjistí. Tam to musi být na holou kůži.

A cpát jí teploměr do ucha... když si mám vybrat, kam to šoupnout nespolupracující kočce, tak co nejdál od té zubaté části.

13.3.2017 12:11

"A cpát jí teploměr do ucha"
bezkontaktní nikam necpeš, od toho je bezkontaktní

13.3.2017 14:15
Kitten

XXX.XXX.156.204

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Http://babinet.cz/clanek-19642-vyzkouseli-jsme-za-vas-vsestranny-bezkontaktni-teplomer-pro-celou-rodinu.html

http://www.ceskaveterina.cz/infracerveny-teplomer-pro-kocky-cvt-1129-8921.html#infracerveny-teplomer-pro-kocky.

Díky za reakce, s tím rtuťovým nemám absolutní šanci :) a s tím bezkontaktním píšou, že se jen přiloží k uchu, což zní proveditelně :).

@hmn_ ten přímo pro kočky je strašně drahý, nebo myslíš, že se to vyplatí? A ty nějaký máš (z těch co jsi přidávala) ?

13.3.2017 18:07
Machyska

XXX.XXX.252.23

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
A cpát jí teploměr do ucha... když si mám vybrat, kam to šoupnout nespolupracující kočce, tak co nejdál od té zubaté části.

6.4.2017 13:40
Kitten

XXX.XXX.137.33

Tak jsem ten bezkontakní vyzkoušela (ten levnější teda) a dobrý. :).

Přidejte reakci

Přidat smajlík