Cena císařského řezu u kočky

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.3.2017 18:43
ivanna

XXX.XXX.40.98

Dnes jsem byla na veterině s březí kočkou. Včera jsem si všimla, že ji výtéká z rodidel hnis krví a taky se jí už nic nehýbe v bříšku. Veterinář moje obavy potvrdil. Koťátka byla mrtvá a filda musela ihned na operaci. Zarazila mě podle mě vysoká cena výkonu. Platila jsem 3600 a to prý mi ještě dali slevu. Tak nevím.

17.3.2017 19:14
Laila.aila

XXX.XXX.97.219

My platili za císařský porod něco přes 1000, ale kotata v té chvíli byli jěště živá umřeli cca za tři dny už je to pár let jedno jsme ze tří vypiplali kočka ztratila mlíko a přestala se uplně starat jak si nepamatovala porod vůbec jí kotata moc nezajímala naštěstí, ale dělohu měla čistou. U vás byl problém už nejspíš přenošených kotat a tím uhynu a bohužel zjištění pozdě. Nám letos se narodili mrňata 1.1. a jedna holčika umřela taky v břísku vyšla až druhý den 2.1. na veterině hned kontrola zda je mama v pořádku a naštěstí děloha byla čistá a bez žádných následků nejspíš se podepsal silvestr porod byl spočítaný na 30- 31.12 ale maminka si dala na čas bohužel pak byl večer rachod.
A navíc každá veterina má jiné ceny.

17.3.2017 20:35
lavacca

XXX.XXX.218.25

ivanna napsal(a):
Dnes jsem byla na veterině s březí kočkou. Včera jsem si všimla, že ji výtéká z rodidel hnis krví a taky se jí už nic nehýbe v bříšku. Veterinář moje obavy potvrdil. Koťátka byla mrtvá a filda musela ihned na operaci. Zarazila mě podle mě vysoká cena výkonu. Platila jsem 3600 a to prý mi ještě dali slevu. Tak nevím.

Záleží kde se operovalo, jaká byla narkóza, atd. Já mám zkušenost klinika u Prahy s léky 3000, -, koťata už byla mrtvá.

Pohotovost v noci v Plzni, z kočky vyndali 1 mrtvé a 2 živá koťata, další 3 ( narozené přirozenou cestou ještě doma) tam měli nechané v inkubátoru, aby je mohli brzy po kastraci přiložit k napití. Cena se vším všudy 10 500, -. Za pohotovost měli plus 2 tisíce, takže běžně kolem 8-9 tisíc.

Suma sumárum jste platila ještě dobrou cenu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík