Pixxxxy
XXX.XXX.97.226
Zdravím,
dnes jsem zakoupila 2kg granulí Ontario Adult Castrate, údajně odsypaných z 10kg pytle. Mohl by mi někdo pomoct určit, zda se o Ontario vůbec jedná? Doteď jsem byla zvyklá na malinké kulaté Ontaria (kitten, adult) a docela jsem byla překvapena, co se mi dostalo do ruky. Přikládám foto: malinké kulaté, které jsem doteď kupovala + větší hranaté (údajně "adult castrate" - ty mi byly vydány)
Jedná se tedy opravdu o Ontario Adult Castrate?
Předem děkuji za odpovědi.
Pixxxxy
napsal(a):
Zdravím,
dnes jsem zakoupila 2kg granulí Ontario Adult Castrate, údajně odsypaných z 10kg pytle. Mohl by mi někdo pomoct určit, zda se o Ontario vůbec jedná? Doteď jsem byla zvyklá na malinké kulaté Ontaria (kitten, adult) a docela jsem byla překvapena, co se mi dostalo do ruky. Přikládám foto: malinké kulaté, které jsem doteď kupovala + větší hranaté (údajně "adult castrate" - ty mi byly vydány)
Jedná se tedy opravdu o Ontario Adult Castrate?
Předem děkuji za odpovědi.
Bohužel nekupuju tuto značku, tak nepotvrdim. Nicméně hodně značek má pro adulty různé tvarované granule i dle příchutí, takže pokud se vám nezdá jen tvar, tak bych se nedesila.
Pixy: Ontario nekrmím, ale dohledala jsem foto granulek Ontario adult castrate na stránkách Superzoo:.
Pixxxxy
XXX.XXX.95.142
joanne.s
napsal(a):
Pixy: Ontario nekrmím, ale dohledala jsem foto granulek Ontario adult castrate na stránkách Superzoo:.
Oba obrázky z mého příspěvku jsou stažené ze stránek eshopů, které Ontario Adult Castrate nabízí - jednou jsem je našla kulaté, podruhé zas hranaté. Tak fakt nevím, zda mám doma to, co jsem objednávala.
Pixxxxy
napsal(a):
Oba obrázky z mého příspěvku jsou stažené ze stránek eshopů, které Ontario Adult Castrate nabízí - jednou jsem je našla kulaté, podruhé zas hranaté. Tak fakt nevím, zda mám doma to, co jsem objednávala.
Je možné, že dříve dělaly kulaté a teď dělají hranaté. Taky se mi to jednou u kočičich granuli stalo, u prvního balení s jiným tvarem granuli jsem si říkala, zda to není nějaká chyba. Ale od te doby dělají opravdu jiný tvar.
notregistered
XXX.XXX.211.198
Spíše než tvar granulí by mne znepokojovala tato formulka "„Obsahuje antioxidanty povolené EU.“.
Když nic, tak BHA jistě znáte.