Granule Ontario Adult Castrate

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Pixxxxy

3.4.2017 15:52
Pixxxxy

XXX.XXX.97.226

Zdravím,
dnes jsem zakoupila 2kg granulí Ontario Adult Castrate, údajně odsypaných z 10kg pytle. Mohl by mi někdo pomoct určit, zda se o Ontario vůbec jedná? Doteď jsem byla zvyklá na malinké kulaté Ontaria (kitten, adult) a docela jsem byla překvapena, co se mi dostalo do ruky. Přikládám foto: malinké kulaté, které jsem doteď kupovala + větší hranaté (údajně "adult castrate" - ty mi byly vydány)

Jedná se tedy opravdu o Ontario Adult Castrate?

Předem děkuji za odpovědi.

3.4.2017 20:40
lavacca

XXX.XXX.218.25

Pixxxxy napsal(a):
Zdravím,
dnes jsem zakoupila 2kg granulí Ontario Adult Castrate, údajně odsypaných z 10kg pytle. Mohl by mi někdo pomoct určit, zda se o Ontario vůbec jedná? Doteď jsem byla zvyklá na malinké kulaté Ontaria (kitten, adult) a docela jsem byla překvapena, co se mi dostalo do ruky. Přikládám foto: malinké kulaté, které jsem doteď kupovala + větší hranaté (údajně "adult castrate" - ty mi byly vydány)

Jedná se tedy opravdu o Ontario Adult Castrate?

Předem děkuji za odpovědi.

Bohužel nekupuju tuto značku, tak nepotvrdim. Nicméně hodně značek má pro adulty různé tvarované granule i dle příchutí, takže pokud se vám nezdá jen tvar, tak bych se nedesila.

4.4.2017 07:50
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Pixy: Ontario nekrmím, ale dohledala jsem foto granulek Ontario adult castrate na stránkách Superzoo:.

Pixxxxy

4.4.2017 10:26
Pixxxxy

XXX.XXX.95.142

joanne.s napsal(a):
Pixy: Ontario nekrmím, ale dohledala jsem foto granulek Ontario adult castrate na stránkách Superzoo:.

Oba obrázky z mého příspěvku jsou stažené ze stránek eshopů, které Ontario Adult Castrate nabízí - jednou jsem je našla kulaté, podruhé zas hranaté. Tak fakt nevím, zda mám doma to, co jsem objednávala.

4.4.2017 14:26
lavacca

XXX.XXX.218.25

Pixxxxy napsal(a):
Oba obrázky z mého příspěvku jsou stažené ze stránek eshopů, které Ontario Adult Castrate nabízí - jednou jsem je našla kulaté, podruhé zas hranaté. Tak fakt nevím, zda mám doma to, co jsem objednávala.

Je možné, že dříve dělaly kulaté a teď dělají hranaté. Taky se mi to jednou u kočičich granuli stalo, u prvního balení s jiným tvarem granuli jsem si říkala, zda to není nějaká chyba. Ale od te doby dělají opravdu jiný tvar.

notregistered

8.4.2017 13:10
notregistered

XXX.XXX.211.198

Spíše než tvar granulí by mne znepokojovala tato formulka "„Obsahuje antioxidanty povolené EU.“.
Když nic, tak BHA jistě znáte.

Přidejte reakci

Přidat smajlík