Romeee
XXX.XXX.213.131
Zdravím,
doma mám kočku, která se neumí pořádně očistit. Už odmalička jsem ji občas s tím musela pomoct, ale nebylo to tak strašné. Jde hlavně jenom o zadek. Kočka je odmalička se svou mámou, nikdy nebyly rozdělené, a ještě je ve společnosti ve svou sestrou a další kočkou. Ostatní nemají problém až na jednu.
Stačí aby jenom kolem prošla a smrdí po moči. Příjde mi, jako kdyby se vyčůrala a pak si do toho sedla, protože i když se snaží si to čistit, tak ji to nejde a když ji to vyčistím já, tak nadruhý den to má zase. Máte nějaký nápad jak ji to naučit? Popř. nějaký přípravek, který vydrží delší dobu na ni, že bude "vonavější" ? Jakmile ji já udělám hygienu, tak mi něco počůrá za trest, jelikož si to nenechá udělat dobrovolně.
Díky.
Jestli si po vyčůrání do toho sedá, se dá vypozorovat. Nemá spíš únik moči, že si čůrá pod sebe když leží ? To by zas možná stačilo přičichnout k pelíšku, který právě opustila, případně by byl mokrý, ona by měla mokrou srst na stehnech a u ocasu. Chtělo by to navštívit veterináře, to co píšu by jste ale měla mít před jeho návštěvou napozorováno.
Romeee
XXX.XXX.213.131
Únik moči nemá, pod sebou má suché místa.
K veterinaři k ní chodím, trpí na struvity už od svých 4 měsíců, někdy je to lepší a někdy horší.. má nasazenou dietu, dávám ji lichořeřišnici do vody.
Ale prostě zadek si pořádně neumyje no.
Romeee
napsal(a):
K veterinaři k ní chodím, trpí na struvity už od svých 4 měsíců, někdy je to lepší a někdy horší.. má nasazenou dietu, dávám ji lichořeřišnici do vody.
Smrdí močí, jenže, tak jak to píšete, to vyznívá, že je pos.aná...
Možná se nemyje, protože má z toho nemocného močáku rozbolavěné břicho a je jí nepříjemné se zkroutit.
Romeee
napsal(a):
Chudak, asi ji to brisko diky struvitum boli ci proste rezignovala. Chapu, ze je to neprijemne, ale asi toho s tim moc udelat nepůjde...
Jak dlouho tim ta kocena trpi? Co za dietu ma? Otazka, zda ji ta dieta sedi, kdyz je to nekdy lepsi, nekdy horsi...