10 měsíční kocour, problém s jídlem

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Jeffry

20.5.2017 21:54
Jeffry

XXX.XXX.60.147

Zdravím,
posledních pár dní u našeho kocoura pozoruji, že moc není granule, cca před 2 měsíci přestal žrát i veškeré kapsičky, paštiky. Pokud mu dám šunku tak sní pár natrhaných kousků. Granule v misce moc nezbývá jim a přijde mi, že pohubnul. Na záchod taky moc nechodí, kočkolit vydrží delší dobu než dříve. Nevíte co mu dát ? Zkoušeli jsme různé druhy granuli, ale výsledek pořád stejný. Jedná se o modrého britského kocourka.
V pondělí jdeme k veterináři, bohužel měl dovolenou. Díky za rady.

21.5.2017 04:59
rapotacka11

XXX.XXX.32.128

Slyšeli jste někdy něco o mase ?
O čerstvém, syrovém mase z masny ?
Mám na mysli všechny druhy masa.
Stačí trošku (5-10 dkg) denně.
Pak si dá i granule...
Když dáte zvířeti co potřebuje, není třeba doktor.
Britskej nebo emerickej, to je fuk, víte ?
Je to totiž šelma - MASO potřebuje!
(někdy třeba i tepelně upravené - kousek od oběda...).
https://www.stream.cz/jidlo-s-r-o/10009545-rozhovor-s-mvdr-jirim-sokolem-majitele-psu-a-kocek-podlehaji-reklame-je-to-velky-byznys
https://www.stream.cz/jidlo-s-r-o/10009541-konzervy-pro-psy-a-kocky#nejnovejsi.

21.5.2017 09:09
lavacca

XXX.XXX.218.25

Jeffry napsal(a):
Zdravím,
posledních pár dní u našeho kocoura pozoruji, že moc není granule, cca před 2 měsíci přestal žrát i veškeré kapsičky, paštiky. Pokud mu dám šunku tak sní pár natrhaných kousků. Granule v misce moc nezbývá jim a přijde mi, že pohubnul. Na záchod taky moc nechodí, kočkolit vydrží delší dobu než dříve. Nevíte co mu dát ? Zkoušeli jsme různé druhy granuli, ale výsledek pořád stejný. Jedná se o modrého britského kocourka.
V pondělí jdeme k veterináři, bohužel měl dovolenou. Díky za rady.

A je kastrovany? Kocouři tedka díky říjnym kočkám venku muzou bláznit a méně jist. A na malou chodí da normálně? Určitě bych začala kontrolou u veterináře, zda se nejedna o nějaký zdravotní problém.

Jake granule jste zkoušeli? Maso jste mu nabídli? Chce to zkoušet různé druhy - kuřecí, hovězí, vepřové, ryby, atd.

Přidejte reakci

Přidat smajlík