Kousání stehů po kastraci

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

.......

7.6.2017 22:16
.......

XXX.XXX.0.70

Dobry večer, je to sotva 4 hodiny co je naše kočička vykastrovaná a už si kouše stehy. Pan doktor nás na to upozorňoval, ale říkal, že se to děje až tak za 5 dní. Límec nemáme a nevím jak si mám poradit, když ji teď celou noc nemůžu hlídat a ona ještě nechce usnout. Dělá to i přes to, že ji hladím a snažím se ji odreagovat. Nemáte, prosím, někdo nějakou radu čím to případně obvazat a jestli to prejde?

8.6.2017 06:08
Lassa22

XXX.XXX.213.126

Době den, zašla bych k veterináři

8.6.2017 07:24
lavacca

XXX.XXX.32.239

....... napsal(a):
Dobry večer, je to sotva 4 hodiny co je naše kočička vykastrovaná a už si kouše stehy. Pan doktor nás na to upozorňoval, ale říkal, že se to děje až tak za 5 dní. Límec nemáme a nevím jak si mám poradit, když ji teď celou noc nemůžu hlídat a ona ještě nechce usnout. Dělá to i přes to, že ji hladím a snažím se ji odreagovat. Nemáte, prosím, někdo nějakou radu čím to případně obvazat a jestli to prejde?

Neprejde, mel vám dat limec nebo kosilku. Doma to asi jen tak nijak nezavazete, aby se k tomu nedostala.

V noci leda na pohotovost no...

8.6.2017 07:27
lavacca

XXX.XXX.32.239

Jinak nase kocky zajímaly stehy az tak ten 7.-8.den, coz i vet rikal, ze je začínají ty stehy tahat, jak to srusta. Ale co kocka, to original. Mela jsem dospele, ktere stehy vubec nezajimaly a naopak pulrocni kote, ktere si vytahlo 2 stehy a skoncilo na reoperaci, protoze se ji to podebralo. Pak mela limec. Ten doporucuju dat na obojek a protáhnout jeste za ksirky. Jak maji jen obojek, jsou schopné ho sundat.

8.6.2017 14:34
jahodapavel

XXX.XXX.168.108

Vemte karton, vystřihněte kruh o průměru cca 25cm ( podle velikosti kočky, upostřed vystřihněte kruhový otvor podle síly krku kočky, mezikruží prostřihněte, na okrajích udělejte díry a špagátkem zavažte jako boty.

8.6.2017 15:10
Machyska

XXX.XXX.252.23

jahodapavel napsal(a):
Vemte karton, vystřihněte kruh o průměru cca 25cm ( podle velikosti kočky, upostřed vystřihněte kruhový otvor podle síly krku kočky, mezikruží prostřihněte, na okrajích udělejte díry a špagátkem zavažte jako boty.

Slušná domácí pomoc, to by mě nenapadlo

Přidejte reakci

Přidat smajlík