Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

yee.yo

19.6.2017 10:01
yee.yo

XXX.XXX.39.3

Dobrý den,

máme zamluvené koťátko, pro které si v polovině července máme jet celkem velkou dálku. Chovatelka nás pravidelně zásobuje fotkami, na kterých si bohužel všímáme, že koťátko šilhá. Tento týden mu bude 7 týdnů. Myslíte, že je to nějaká oční vada nebo to samo odezní?

Děkuji za odpověď.

19.6.2017 10:26
lavacca

XXX.XXX.117.18

Ja teda jak koukam, tak koukam...vidim zdrave kote s tim, ze je focene z ruznych uhlu a tudiz i ta ocka v jinem postaveni ku foťáku.

yee.yo

19.6.2017 10:30
yee.yo

XXX.XXX.39.3

Já se právě bála, že by kočička mohla mít nějakou oční vadu nebo nemocná očička a zda bychom s tím neměli něco dělat. Nešilhá nijak výrazně, ale přesto nám připadá, že má každé očičko jinak..

19.6.2017 15:58
viridian

XXX.XXX.197.156

Dobrý den, malá koťátka občas lehce zašilhají, zvlášť když se soustředí na hračku či mávátko. V 99 % případů se to srovná.

20.6.2017 10:51
lavacca

XXX.XXX.2.253

yee.yo napsal(a):
Já se právě bála, že by kočička mohla mít nějakou oční vadu nebo nemocná očička a zda bychom s tím neměli něco dělat. Nešilhá nijak výrazně, ale přesto nám připadá, že má každé očičko jinak..

Jasny, to chapu, lepsi se optat.

Ale opravdu z me zkusenosti drobne silhaji vsechna koťata, nejvyraznejsi je to ve veku 3.-5.tydnu. Přijde mi, ze je to tim, jak se snazi zamerit na mavatku, ruku, apod. kdyz se je clovek snazi vyfotit.

21.6.2017 11:56
Janaaa

XXX.XXX.226.2

Můj kocour když byl malý kotě, taky šilhal ale mě se to líbilo, Teď když už je dospělý, tak už nešilhá...

Přidejte reakci

Přidat smajlík