Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.7.2017 07:27
vesmil

XXX.XXX.201.97

Krásný den,
má někdo zkušenosti s granulemi KIS KIS, dají se koupit ve velkém balení 20kg, dcera má doma č kočky a brit care je jenom v 7mi k g balení. Našel jsem tyto granulky na netu, ale dcera nadává, že nejsou dobré, . Kdo mi poradí. Takhle stále dokola objednávám granulky po malých baleních. Díky za názory.

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.7.2017 08:05
Uživatel s deaktivovaným účtem

Vaše dcera má pravdu. Brit care je opravdu úplně jinde, co se týká složení a kvality než granule KIS KIS. Ty jsou samé obilí. Kočka jako výlučný masožravec na nich bude jen přežívat a je jen otázkou času, kdy začne mít zdravotní problémy. Berme v potaz i to, že granule nemají neomezenou trvanlivost a tím pádem je dlouho otevřené velké balení ohroženo plísněmi a žluknutím.

Složení: pšenice, živočišné bílkoviny, kukuřice, krupice, sušené kuřecí maso, sušené hovězí maso, drůbež, hydrolyzovaná kuřecí játra, rýžové otruby, sušená rybí moučka (sleď), hovězí lůj, rybí tuk (losos), globinepoeder, extrakt z juky.

3.7.2017 16:09
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Vesmil: Vám je sedmikilovka malá - kolik krmíte koček?

3.7.2017 17:09
lavacca

XXX.XXX.63.20

vesmil napsal(a):
Krásný den,
má někdo zkušenosti s granulemi KIS KIS, dají se koupit ve velkém balení 20kg, dcera má doma č kočky a brit care je jenom v 7mi k g balení. Našel jsem tyto granulky na netu, ale dcera nadává, že nejsou dobré, . Kdo mi poradí. Takhle stále dokola objednávám granulky po malých baleních. Díky za názory.

A kolik tech koček mate? My jich mame s nasima dohromady 10 a nepřijde mi, ze je taková spotřeba... vždy beru pytlů víc, většinou 3-4 baleni po 7 kg a zásobu stelivo a konzerv, abych zase déle nemusela objednávat. Navíc jim stridam, co baleni to jiná příchuť, takže pro nas je tech 7 kg ideál.

Nevím odkud dcera objednává, ale na pethome.cz mate při odběru 2 pytlů stejne prichuti slevu 70, -, což je mile. :).

Přidejte reakci

Přidat smajlík