Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.7.2017 21:55
Edánek

XXX.XXX.228.202

Dobrý večer, máte někdo zkušenost s hlídáním koček u Vás doma na noc nebo den, když potřebujete nutně na několik dní vycestovat a kočky s sebou nemůžete vzít? Potřebuji vždy na několik dní odejet a hledám někoho kdo by s mými dvěma kočkami strávil tři noci za sebou u mně doma - nakrmil, poklidil záchodek. Jednu hlídačku předběžně zajištěnou mám, ale kdyby do toho cokoli přišlo, tak hledám ještě další možnosti.

7.7.2017 07:16
lavacca

XXX.XXX.63.20

Mně vždy krmila kočeny máma, se kterou jsem bydlela, když jsem potřebovala někam odjet. Kočky teda spaly samy, ač se mnou bývaly v posteli a v klidu to zvládly. Tak mi přijde trochu zbytečné, aby tam někdo u vás i spal...

7.7.2017 07:28
rapotacka11

XXX.XXX.32.79

Já jsem chodila krmit - známým.
Docházela jsem ráno a večer.

7.7.2017 09:26
Edánek

XXX.XXX.154.82

lavacca napsal(a):
Mně vždy krmila kočeny máma, se kterou jsem bydlela, když jsem potřebovala někam odjet. Kočky teda spaly samy, ač se mnou bývaly v posteli a v klidu to zvládly. Tak mi přijde trochu zbytečné, aby tam někdo u vás i spal...

...já mám právě mamču na chalupě a chtěla bych tam za ní vždy na čtyři dny zajet a pomoci ji...kočky bych uvést vlakem nezvládla - 6 + 4 + 3 kilo živé váhy...takže jsem takhle kamarádce nabídla brigádu - 4 x 3 noci v červenci a 2 x 3 noci v srpnu, studuje a bydlí kousek ode mně, takže by se ke mně odskočila jen vyspat + servis kočkám, ale to píšu jen kdyby se opravdu něco nenadále zhatilo, tak by mně zajímalo, zda s tímto nemá někdo zkušenosti, našla jsem dokonce i hlídací agenturu, ale bez doporučení prostě nevím,...

7.7.2017 09:29
Edánek

XXX.XXX.154.82

rapotacka11 napsal(a):
Já jsem chodila krmit - známým.
Docházela jsem ráno a večer.

,...když oni ty naši závisláci jsou zvyklí, že s nimi přes noc anebo den pořád někdo je,... nevím zda by zvládli jen výměnu záchodku a krmení a pak zase sami, takhle se mi to zdálo nejschůdnější, to přespání u nich...

7.7.2017 09:42
Laila.aila

XXX.XXX.3.144

No pokud jsou na kamárádku zvyklí, tak není problém. Ale spíš jsou zvyklí na vás a ne na cizího člověka moje holky jsou zvyklé spát se mnou máme oddělené ložnice s přítelem, aby jsme se oba v klidu vyspali (já strašně chrápu po nemoci, která přešla v chronicou) a holky chodí se mnou do ložnice aji, když jsem byla přes noc v nemocnici večer se zbalili a šly spát do ložnice i když přítel jim nechal možnost s pát s ním nespaly tam přes den s ním spí, ale v noci se spí protě v ložnici.

7.7.2017 10:01
Edánek

XXX.XXX.144.221

Laila.aila napsal(a):
No pokud jsou na kamárádku zvyklí, tak není problém. Ale spíš jsou zvyklí na vás a ne na cizího člověka moje holky jsou zvyklé spát se mnou máme oddělené ložnice s přítelem, aby jsme se oba v klidu vyspali (já strašně chrápu po nemoci, která přešla v chronicou) a holky chodí se mnou do ložnice aji, když jsem byla přes noc v nemocnici večer se zbalili a šly spát do ložnice i když přítel jim nechal možnost s pát s ním nespaly tam přes den s ním spí, ale v noci se spí protě v ložnici.

..znají se... tak v tom problém snad nebude...

Přidejte reakci

Přidat smajlík