Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.7.2017 14:00
RebekaŠtofová

XXX.XXX.221.194

Dobrý den, ako sa da mačiatko spriatelit so psom...pretoze mi sme dostali male maciatko ale mame aj psa a ako ich mame spriatelit?

17.7.2017 16:15
rapotacka11

XXX.XXX.32.130

Vrať ho k mámě !
Až bude čas, aby šlo od matky = na 10 týdnech,
tak to jistě tvůj vychovaný a poslušný pes zvládne a přijme ho
do smečky.

17.7.2017 17:15
RebekaŠtofová

XXX.XXX.221.194

rapotacka11 napsal(a):
Vrať ho k mámě !
Až bude čas, aby šlo od matky = na 10 týdnech,
tak to jistě tvůj vychovaný a poslušný pes zvládne a přijme ho
do smečky.

Aha ďakujem ale ja som to mačiatko našla...

17.7.2017 20:27
Machyska

XXX.XXX.252.23

Určitě je musíte z počátku hodně hlídat a psa napomenout, pokud by chtěl kotě honit, nebo mu ubližoval. Já mám jen malého pejska a ten naše kočky miloval hned, tak v tomto moc nepomůžu.

Jaké máte plemeno psa a jak staré je přibližně kotě. Z počátku můžete držet odděleně, ale určitě se ozvou i pejskaři, kteří seznamováním dospělého psa a kotěte prošli. Je jich tu několik.

17.7.2017 21:03
Skyrra

XXX.XXX.234.73

My sme mali najprv psa, potom mačku, potom druhého psa a potom druhú mačku. Prvý pes bol úplne v pohode, druhý na mačky predtým vraj útočil, takže sme dávali obzvlášť veľký pozor, hlavne na druhú mačičku, ktorá prišla po druhom psovi. Tá už bola dokonca staršia a psov sa bála.
Popravde ani neviem ako to prebiehalo, hoci to nebolo tak dávno... jednoducho sme stále dávali pozor, napomínali psa ak prekročil hranice a odmeňovali ak bol dobrý. Osvedčilo sa mi zoznamovanie ak bol pes najedený, spokojný, oddýchnutý a ležal.
Pozor na kŕmenie, dávali sme im jesť oddelene.
Teraz sú na seba zvyknutí, sú spolu celé dni a bez toho aby sme ich strážili, spia pri sebe...
Chce to len trpezlivosť. A myslím, že druhý pes to aj trochu odpozoroval od prvého, že pokiaľ je s mačkami zadobre, je to správne a pochválime ho.

17.7.2017 21:12
RebekaŠtofová

XXX.XXX.221.194

Machyska napsal(a):
Určitě je musíte z počátku hodně hlídat a psa napomenout, pokud by chtěl kotě honit, nebo mu ubližoval. Já mám jen malého pejska a ten naše kočky miloval hned, tak v tomto moc nepomůžu.

Jaké máte plemeno psa a jak staré je přibližně kotě. Z počátku můžete držet odděleně, ale určitě se ozvou i pejskaři, kteří seznamováním dospělého psa a kotěte prošli. Je jich tu několik.

Pes ma 10 rokov a jeto križenec nemeckeho ovčiaka a mačka ma okolo 1mesiaca pretože sme ju našli.

17.7.2017 21:13
RebekaŠtofová

XXX.XXX.221.194

Skyrra napsal(a):
My sme mali najprv psa, potom mačku, potom druhého psa a potom druhú mačku. Prvý pes bol úplne v pohode, druhý na mačky predtým vraj útočil, takže sme dávali obzvlášť veľký pozor, hlavne na druhú mačičku, ktorá prišla po druhom psovi. Tá už bola dokonca staršia a psov sa bála.
Popravde ani neviem ako to prebiehalo, hoci to nebolo tak dávno... jednoducho sme stále dávali pozor, napomínali psa ak prekročil hranice a odmeňovali ak bol dobrý. Osvedčilo sa mi zoznamovanie ak bol pes najedený, spokojný, oddýchnutý a ležal.
Teraz sú na seba zvyknutí, sú spolu celé dni a bez toho aby sme ich strážili, spia pri sebe...
Chce to len trpezlivosť. A myslím, že druhý pes to aj trochu odpozoroval od prvého, že pokiaľ je s mačkami zadobre, je to správne a pochválime ho.

Dakujem.

17.7.2017 21:14
RebekaŠtofová

XXX.XXX.221.194

Skyrra napsal(a):

Dakujem.

19.7.2017 14:15
xchipsy

XXX.XXX.142.1

Tak dostali nebo našli?

Přidejte reakci

Přidat smajlík