Kocour nečůrá a nekaká

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Ann95

2.8.2017 23:25
Ann95

XXX.XXX.216.46

Ahoj všichni kočičáci! Mám problém včera jsem se i s kocourkem přestěhovala do novýho bytu. Už začal šmejdit a rozkoukávat se. Ale kakal naposled v pondělí večer, akorát dneska se jednou ráno vyčůral.. Nic víc :( je to normální? Jeví se v pohodě, baští i pije..

3.8.2017 07:30
lavacca

XXX.XXX.22.14

Vetsina kocek je ze stěhování nesva. Pokud basti a pije, brzy pujde i na wc. ;).

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.8.2017 07:40
Uživatel s deaktivovaným účtem

Tak třeba chodí, někam dle vlastního výběru... ...hledala bych

jinak by to až tak normální nebylo.

3.8.2017 08:32
lavacca

XXX.XXX.22.14

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Tak třeba chodí, někam dle vlastního výběru... ...hledala bych

jinak by to až tak normální nebylo.

Taky me to pak napadlo, zda nehodil darecek jinam...ale pokud se v utery prestehoval a dik tomu i mene ji, tak treba nema jit hnedka z ceho...pokud by nebylo nic ani dnes, raději bych zitra zasla k vetovi, zda je vse ok.

Ann95

3.8.2017 09:27
Ann95

XXX.XXX.216.46

lavacca napsal(a):
Taky me to pak napadlo, zda nehodil darecek jinam...ale pokud se v utery prestehoval a dik tomu i mene ji, tak treba nema jit hnedka z ceho...pokud by nebylo nic ani dnes, raději bych zitra zasla k vetovi, zda je vse ok.

Nene hledala jsem a nikde nic, on byl většinu času zalezlej pod postelí a nebo chodil za mnou jak ocásek.
Připadam si jak blázen, protože jen co jsem to sem včera napsala, tak už jsem ho slyšela hrabat a ulevil si teda pořádně:D. Ale díky moc:) spadl mi kámen ze srdce :).

3.8.2017 10:30
lavacca

XXX.XXX.22.14

Ann95 napsal(a):
Nene hledala jsem a nikde nic, on byl většinu času zalezlej pod postelí a nebo chodil za mnou jak ocásek.
Připadam si jak blázen, protože jen co jsem to sem včera napsala, tak už jsem ho slyšela hrabat a ulevil si teda pořádně:D. Ale díky moc:) spadl mi kámen ze srdce :).

To je moc dobre. ;).

3.8.2017 13:13
Tiss

XXX.XXX.79.163

Pokud kocour nečůrá a pije delší dobu je potřeba zkontrolovat močový měchýř.
Stačí prohmatat v podbřišku. Měla by jste nehmatat velikost cca pingpongového
míčku. Velikost mandarinky močový měchýř je opravdu plný. Pokud větší volala bych veterináře.
Pokud nahmatáte opravdu malou velikost močového měchýře, chodí vám čůrat někam kam nemá.

Přidejte reakci

Přidat smajlík