Ann95
XXX.XXX.216.46
Ahoj všichni kočičáci! Mám problém včera jsem se i s kocourkem přestěhovala do novýho bytu. Už začal šmejdit a rozkoukávat se. Ale kakal naposled v pondělí večer, akorát dneska se jednou ráno vyčůral.. Nic víc :( je to normální? Jeví se v pohodě, baští i pije..
Uživatel s deaktivovaným účtem
Tak třeba chodí, někam dle vlastního výběru... ...hledala bych
jinak by to až tak normální nebylo.
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Tak třeba chodí, někam dle vlastního výběru... ...hledala bych
jinak by to až tak normální nebylo.
Taky me to pak napadlo, zda nehodil darecek jinam...ale pokud se v utery prestehoval a dik tomu i mene ji, tak treba nema jit hnedka z ceho...pokud by nebylo nic ani dnes, raději bych zitra zasla k vetovi, zda je vse ok.
Ann95
XXX.XXX.216.46
lavacca
napsal(a):
Taky me to pak napadlo, zda nehodil darecek jinam...ale pokud se v utery prestehoval a dik tomu i mene ji, tak treba nema jit hnedka z ceho...pokud by nebylo nic ani dnes, raději bych zitra zasla k vetovi, zda je vse ok.
Nene hledala jsem a nikde nic, on byl většinu času zalezlej pod postelí a nebo chodil za mnou jak ocásek.
Připadam si jak blázen, protože jen co jsem to sem včera napsala, tak už jsem ho slyšela hrabat a ulevil si teda pořádně:D. Ale díky moc:) spadl mi kámen ze srdce :).
Ann95
napsal(a):
Nene hledala jsem a nikde nic, on byl většinu času zalezlej pod postelí a nebo chodil za mnou jak ocásek.
Připadam si jak blázen, protože jen co jsem to sem včera napsala, tak už jsem ho slyšela hrabat a ulevil si teda pořádně:D. Ale díky moc:) spadl mi kámen ze srdce :).
To je moc dobre. ;).
Pokud kocour nečůrá a pije delší dobu je potřeba zkontrolovat močový měchýř.
Stačí prohmatat v podbřišku. Měla by jste nehmatat velikost cca pingpongového
míčku. Velikost mandarinky močový měchýř je opravdu plný. Pokud větší volala bych veterináře.
Pokud nahmatáte opravdu malou velikost močového měchýře, chodí vám čůrat někam kam nemá.