Natálie 888
XXX.XXX.150.99
Dobrý den, mám doma koťátko už 3. den a přes den už si na mě zvyklo, už se mě nebojí. Ze začátku bylo velmi, ale velmi plaché. Jenže každou noc neustále mňouká, bez přestání. Nemůžu kvůli němu spát. Nevíte co s tím?
Děkuju.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Honzo, ty vytváříš poslechem intelektuální rozhlasové stanice z Vildy a Jana ryzí inteligenty a chceš je poslat do drsného primitivního světa? Navíc takové extra fešáky? ...a že prej 5 je moc...není moc, zatím seš čučkař...a když si vezmeš počet nositelů peří ku nositelům srsti, na tvých latifundiích...
Natálie, však ho vem k sobě, ať se má ke komu přitulit...a že se nevyspíš, no nevyspíš, ale to se utřepe, s takovým miminem je daleko daleko a déle hůř
Kde je přes noc?
Já měla mrňouska od malička (našla jsem ho ve 4 týdnech) u sebe, spal mi na krku, postupně na břiše nebo mezi nohama. Nikdy nemňoukal, potřeboval bezpečí, teplo, jídlo, lásku a vše to dostal, neumím si představit zavřít kotě někam za dveře, jak to někteří lidé dělají. Ale nevím, jak to máte vy, a taky nevíme jak je staré.
Jak ráda na to vzpomínám, kdy se mazlil u mě, teď už ho u sebe neudržím a spí se psem nebo u nohou.
Natálie 888
napsal(a):
Dobrý den, mám doma koťátko už 3. den a přes den už si na mě zvyklo, už se mě nebojí. Ze začátku bylo velmi, ale velmi plaché. Jenže každou noc neustále mňouká, bez přestání. Nemůžu kvůli němu spát. Nevíte co s tím?
Děkuju.
A kde je kotě umístěné? Já si brala ze začátku kotě klidně do postele k sobě pod peřinu, většinou během chvilky doslova "vytuhlo" a spalo se až do rána. nebo se v noci vzbudilo, došlo se najíst, apod. a vrátilo se spát mi u ruky, atd.
Andrýsek3
napsal(a):
Kde je přes noc?
Já měla mrňouska od malička (našla jsem ho ve 4 týdnech) u sebe, spal mi na krku, postupně na břiše nebo mezi nohama. Nikdy nemňoukal, potřeboval bezpečí, teplo, jídlo, lásku a vše to dostal, neumím si představit zavřít kotě někam za dveře, jak to někteří lidé dělají. Ale nevím, jak to máte vy, a taky nevíme jak je staré.
Jak ráda na to vzpomínám, kdy se mazlil u mě, teď už ho u sebe neudržím a spí se psem nebo u nohou.
A jak se takhle malinké kotě vyprazdňovalo? Masírovala jste ho?
Nebo to umělo samo?
Třeba zadavatelčino má potřebu a v noci mu není odpomoženo.
Předpokladem spokojeně spícího kotěte je hlavně plné bříško a prázdná střeva.
Nacpané kotě usne kdykoliv.
No, jak jsem již napsal, nevíme vlastně nic, že.