jaktoje

XXX.XXX.7.26
Dobrý den,
i když Ifaunu mám ráda, zajímalo by mě, chodíte i někam jinam? Na jaké stránky? Kde se vám líbí?
Pro a proti?
Facebook a jejich skupiny mě nebaví. Lidé se tam přeřvávají, nadávají a hlavně, cokoliv hned ujede někam pryč.
Díky za odpovědi, popřípadě linky.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Občas na Modrý kocouř
https://www.modrykocour.cz/.
jaktoje

XXX.XXX.7.26
Díky. A vaše hodnocení? Pro a proti? Proč se vám tam líbí nebo naopak?
Hledáte informace? Nebo jen tak koukáte?
Já bych chtěla něco, kam občas přidám i fotku našich berušek. Kde je třeba i nějaký chat lidí, možná bych dala i nějaký sraz. Nevím. Začlenit se ale je asi dost obtížné.

joanne.s
napsal(a):
Za sebe doporučuji veselykocour.cz - osvědčené, zábavné, každou chvíli něco nového.
Já si zaboha nemohla vzpomenout, jak se ty stránky jmenují :-D
denisa435

XXX.XXX.102.230
7.8. poslední článek a ještě žblept. Nic poučného. Jak jste to myslela, že je tam zábava? A každá chvíle, to je jako jednou měsíčně?
denisa435

XXX.XXX.102.230
To tam asi chodíte dost často.
jaktoje

XXX.XXX.7.26
Moc všem děkuji za tipy. Sice těch stránek moc není, ale ráda se podívám a zjistím. Třeba pak napíši svůj verdikt.
Dněpr

XXX.XXX.147.158
Si děláte srandu, že veselykocour je zábavný. Jsem kliknul a nuda a šeď. Nemá to hlavu, ani patu.
Možná tak nějaký fotky a možná něco, co asi nevidím a je mi utajený.
Modrykocour celkem jde. Všiml jsem si, že dole odkazuje i na cizojazyčný odkazy o kočkách. Dobré.
Miciny tam se to taky moc nehýbe. A hlavně, samá reklama, člověk, aby se bál kliknout.
Kočičínet mi přijde takový neuspořádaný.
A co se týká Ifauny tak tady je jen tohle, nebo se sem dají vkládat i fotky a něco tvořit?