Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

l.maderova

26.8.2017 22:21
l.maderova

XXX.XXX.10.197

Dobrý den,
dnes jsem volala do útulku v Měcholupech. Našla jsem kotě a chtěla jsem jej umístit, načež mi paní v telefonu jasně řekla, že pokud je zdravé, tak kotě nepřijmou. Hádala jsem se s ní, že kotě na ulici někdo srazí a ona arogantně odpověděla, že i lidi sráží auta. Jsem z tohoto chování znechucena. Jaké máte vy zkušenosti s tímto útulkem?

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.8.2017 22:38

l.maderova napsal(a):
Dobrý den,
dnes jsem volala do útulku v Měcholupech. Našla jsem kotě a chtěla jsem jej umístit, načež mi paní v telefonu jasně řekla, že pokud je zdravé, tak kotě nepřijmou. Hádala jsem se s ní, že kotě na ulici někdo srazí a ona arogantně odpověděla, že i lidi sráží auta. Jsem z tohoto chování znechucena. Jaké máte vy zkušenosti s tímto útulkem?

Ono ty útulky jaksi nejsou nafukovací a obecně platí, že o zdravé kotě se musíte postarat vy - nebo se nepostará nikdo. útulky a depozita vám mohou tak maximálně pomoci s inzercí.

Marty98

26.8.2017 22:44
Marty98

XXX.XXX.10.197

Taky mám špatnou zkušenost. Chtěl jsem záchránit britskou a bohužel už tam nebyla, tak mi slečna u výdeje řekla, že mohu dostat jinou pokud mám zájem. Nechápu co je to za přístup.

26.8.2017 23:53
honzapm

XXX.XXX.182.25

l.maderova napsal(a):
Dobrý den,

Příště budete moudřejší.

Poněvadž při nálezu zvířete se nevolá útulek, ale (městská) policie.
Ta zvíře odchytí a od ní smí útulek zvířata přebírat.

Takže např. zavoláte - jsem u Kauflandu a pobíhá tu XY, ohrožuje
dopravu, lidi, děti... Přijedou orgáni, převezmou nebo zainstruují.

27.8.2017 08:37

honzapm napsal(a):
Příště budete moudřejší.

Což v případě kotěte jaksi neklapne :D.

27.8.2017 09:02
lavacca

XXX.XXX.63.20

honzapm napsal(a):
Příště budete moudřejší.

Přesně tak, je to městský útulek a tak od lidi kočky nepřijímají. Chce to volat měšťáky. Ti ho pak do útulku odvezou.

27.8.2017 09:04
lavacca

XXX.XXX.63.20

Marty98 napsal(a):
Taky mám špatnou zkušenost. Chtěl jsem záchránit britskou a bohužel už tam nebyla, tak mi slečna u výdeje řekla, že mohu dostat jinou pokud mám zájem. Nechápu co je to za přístup.

A? Měli ji kvůli vám náklonovat nez ji vydali k adopci tomu před vámi?!? A ze se opta, zda nechcete jinou čičinu... co je na tom špatného?!?

Janae

27.8.2017 10:01
Janae

XXX.XXX.154.18

lavacca napsal(a):
A? Měli ji kvůli vám náklonovat nez ji vydali k adopci tomu před vámi?!? A ze se opta, zda nechcete jinou čičinu... co je na tom špatného?!?

Asi tak nějak,

ono zachránit britku z útulku je dobrý oxymóron, kočky připomínající plemeno se v útulku moc neohřejí, z útulku se zachraňují mouraté či černé "ošklivky".

lucaxd

27.8.2017 21:16
lucaxd

XXX.XXX.10.197

lavacca napsal(a):
Přesně tak, je to městský útulek a tak od lidi kočky nepřijímají. Chce to volat měšťáky. Ti ho pak do útulku odvezou.

Zrovna útulek Troja+ Měcholupy mají svou odchytoou službu a patří právě pod měšťáky, tudíž je to jen zbytečná oklika.

28.8.2017 13:21
ladd

XXX.XXX.34.50

Marty98 napsal(a):

Jestli jste mě chtěla pobavit, tak se povedlo.

28.8.2017 13:48
joanne.s

XXX.XXX.41.2

ladd napsal(a):
Jestli jste mě chtěla pobavit, tak se povedlo.

I mě to pobavilo. Neskutečné.

28.8.2017 16:38
Edánek

XXX.XXX.172.129

Marty98 napsal(a):

...nějak jsem "nechápu" já Vás...z mého pohledu byl přístup normální, prostě jste přišel/přišla pozdě a britské kotě "zachránil" někdo kdo přišel dříve, to, že Vám slečna u výdeje nabídla kotě jiné mi připomíná adekvátní...nebo dle Vás měla slečna kotě onomu zájemci, který byl rychlejší, vyrvat z náručí dát Vám?

28.8.2017 16:39
Edánek

XXX.XXX.172.129

Edánek napsal(a):
...nějak jsem "nechápu" já Vás...z mého pohledu byl přístup normální, prostě jste přišel/přišla pozdě a britské kotě "zachránil" někdo kdo přišel dříve, to, že Vám slečna u výdeje nabídla kotě jiné mi připomíná adekvátní...nebo dle Vás měla slečna kotě onomu zájemci, který byl rychlejší, vyrvat z náručí dát Vám?

..omlouvám se... připadá adekvátní...

28.8.2017 16:43
Adéla a spol.

XXX.XXX.26.86

U nás v Plzni berou všechna koťata... Asi je to hodně o útulku.

29.8.2017 13:39
lavacca

XXX.XXX.63.20

Adéla a spol. napsal(a):
U nás v Plzni berou všechna koťata... Asi je to hodně o útulku.

Jistě, že ano. V Praze, kdyby brali kočky od kohokoli, tak prasknou ve švech...tam prostě musí kotě odchytit oni. Takže v případě toulavého kotěte prostě volat odchyt.

Však jsou různě státní či soukromé útulky, depozita, apod. - každé zařízení má ty podmínky přijetí trochu jinak.

Aspekt

30.8.2017 10:06
Aspekt

XXX.XXX.220.6

Koukněte:https://www.modrykocour.cz/akce

9. září bude den otevřených dveří.

30.8.2017 10:13

Jenom obecně k těm nalézaným koťatům - ono opravdu ne každé kotě se venku bloumající je bezprizorné a pomoci potřebující...

30.8.2017 13:06
lavacca

XXX.XXX.63.20

Aspekt napsal(a):
Koukněte:https://www.modrykocour.cz/akce

9. září bude den otevřených dveří.

To je útulek Bohnic, ne Měcholupy. Vim, ze trojsky psi útulek ma otevřeny den na Vánoce. Kočičí Mecholupy možná taky tak?

16.9.2017 13:05
hubert.1

XXX.XXX.243.150

"Zachraňovat" z útulku zrovna britskou modrou?! Proč ne nějakou starší evropskou obyčejnou kočku, kterou nikdo nechce! A ta paní, která našla kočku venku a hned jí cpala do útulku. Nenapadlo vás, že to zvířátko někomu patří a že prostě jen chodí ven, jako spousta dalších koček.A že potom může sakra někomu chybět!

LUKASDURYCH

12.8.2022 11:00
LUKASDURYCH

XXX.XXX.121.53

Nám se zaběhlo koťátko, naštěstí ho však našla paní která bydlí za rohem. Kotě bylo zcela v pořádku a naprosto zdravé. Na Facebooku jsou i fotografie které dokazují že kotě nemělo ani škrábanec. Paní jej předala Policii ČR a ta bohužel do útulku v Dolních Měcholupech. Dnes ráno volal doktor že kotěti museli sešívat hlavu a možná přijde o nohu. To se mu stalo až v útulku. Útulek jak jsem zjistil má opravdu otřesnou pověst a stačí si přečíst recenze na internetu, aby bylo člověku jasné jaký je tam ksindl.

Janďula

14.8.2022 14:48
Janďula

XXX.XXX.246.69

Mohu se zeptat jak doktor věděl komu má volat kdyz bylo kotě ztracené? Že vy jste mu dal do kapsicky telefonni číslo! Vy jste ale filuta

14.8.2022 18:21
Bobča

XXX.XXX.20.192

nevidím v tom žádné "filuťáctví"...všemocný FB...paní ho dala na FB,že ho dala na policii...a už drnčely telefony

Janďula

14.8.2022 19:00
Janďula

XXX.XXX.166.86

To chapu,ale jak zjistil tel.cislo ten pan doktor?

14.8.2022 19:46
Bobča

XXX.XXX.20.192

třeba z toho útulku přivezli kotě na ošetření...a vyšlo najevo,že je to nalezenec...jedno k druhému...svět je vesnice

už bych po tom nepátrala ...pokud neodpoví sám zadavetel,hm?jak to bylo?

Janďula

15.8.2022 09:23
Janďula

XXX.XXX.45.236

Nepatram,jen mi vadi,kdyz někdo hází zbytečně špínu. Hezkej den 😇👍👍👍

15.8.2022 09:26
Bobča

XXX.XXX.20.192

Janďula napsal(a):
Nepatram,jen mi vadi,kdyz někdo hází zbytečně špínu. Hezkej den 😇👍👍👍

uvidíme,jestli se zadavatel ozve...ale spíš ne

Přidejte reakci