rr,
XXX.XXX.212.34
Dobrý večer, co dělat při ztrátě PP u Sphynx kočky? Děkuji
rr,
XXX.XXX.212.34
Nevím co si počít,
Zažádejte si na plemenné knize o duplikát :)
http://www.schk.cz/plemenna-kniha.html.
rr,
XXX.XXX.212.34
Děkuji.. Tedy takto koupila jsem si cca 2 letou kočku.Paní nám ji prodala bez pp. Ale asi po měsíci se nám ozval předchozí majtel kočičky, který nám řekl, že 3 letou kočičku daroval a že je s PP.Nyní už víme na 1000%, že kočička byla překoupena.Ale PP už nejsme schopni od překupnice dostat nazpět.
rr,
XXX.XXX.212.34
p_sia
napsal(a):
Zažádejte si na plemenné knize o duplikát :)
http://www.schk.cz/plemenna-kniha.html.
Děkuji.. Tedy takto koupila jsem si cca 2 letou kočku.Paní nám ji prodala bez pp. Ale asi po měsíci se nám ozval předchozí majtel kočičky, který nám řekl, že 3 letou kočičku daroval a že je s PP.Nyní už víme na 1000%, že kočička byla překoupena.Ale PP už nejsme schopni od překupnice dostat nazpět.
Uživatel s deaktivovaným účtem
rr,
napsal(a):
Pokud na té nešťastnici nehodláte množit, tak je přece jedno, jestli má PP nebo ne.
rr,
napsal(a):
Na vydání duplikátů PP budete potřebovat kupní smlouvu, takže se dle mého stejne nehnete... leda aby zazadal ten bývalý majitel.
Pokud nehodlate chovat, což asi ne, kdyz jste PP při koupi neřešili, tak bych se na nějaký duplikát vykaslala. Rádi ji budete mít tak, jak tak, ne?
Taky mam doma kočku, která ma byt s PP, ale paní někam při stěhování zandala a do teď nenašla. Nevadí mi to, kočce to na životě nepřidá, kdyz bude PP ležet v šuplíku u nas...