Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.10.2017 08:35
čičinky

XXX.XXX.118.175

Použila jsem spot on Frintline Combo před 14 dny a nějakou tu blešku na kočce vidím a škrábe se můžu jí ještě vykoupat v šamponu proti blechám teď nebo bych měla počkat po uplynutí doby 1 měsíce pak vykoupat v šamponu na blechy a pak znovu kapičku?Nerada bych jí předávkovala.Doporučte prosím spot on proti blechám a šampon, ale né něco kde je moc chemie. Díky Květa.

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.10.2017 09:12
Uživatel s deaktivovaným účtem

Zajeďte si k vetovi pro něco pořádného, volně prodejné věci proti blechám nefungují, když už zvíře blechy má.

9.10.2017 13:15
lavacca

XXX.XXX.218.25

čičinky napsal(a):
Použila jsem spot on Frintline Combo před 14 dny a nějakou tu blešku na kočce vidím a škrábe se můžu jí ještě vykoupat v šamponu proti blechám teď nebo bych měla počkat po uplynutí doby 1 měsíce pak vykoupat v šamponu na blechy a pak znovu kapičku?Nerada bych jí předávkovala.Doporučte prosím spot on proti blechám a šampon, ale né něco kde je moc chemie. Díky Květa.

Osobně doporučuji koupit u veterináře spot on Stronghold. A vše doma vysat a vytrit a pelisky, apod. vyprat. Ja vše vzala vodou se trochou sava. ;).

9.10.2017 20:11
čičinky

XXX.XXX.118.175

Díky, také jsem uvažovala o Strongholdu. Tablety moc nechci četla jsem o nich negativní reakce zvracení apod.

Přidejte reakci

Přidat smajlík