Dobrý den od začátku víkendu mi začala doma kočka lehce chrapět a tak hůř dýchat (krátké nádechy a rychlejší tempo) normálně žere i chodí. V pondělí jsem sni jela na veterinu a dostala prášky na 6 dní a poté mame dojet na kontrolu. Vetka říkala že srdíčko ma dobré a teplota taky a je možné že se nachladila když léky nepomůžou bude se dělat vice testů.
Nemáte nekdo zkušenosti s nachlazenim chřipkou a podobným u kočky jak jste jim pomáhali s léčením ? Stačí aby byla jen doma v teple a dávat prášky nebo jste davali i něco jiného ? Stalo se nam to poprvé a je vidět že ji neni zrovna nejlépe tak jit o chci co nejvíce ulehčit. Díky.
Tak v sobotu jsme je-li na dalsi kontrolu a vetka nas odkázala na druhého veterináře ktery nam dělal krev ( komplexní minerály homeopatika ) RTG echokardiografii a zjiztil ze má kočka asi zánět plic ale nema zvýšenou hladinu bílých krvinek nato že ma zánět v těle. Dostala atb a v utery jedeme na další vyšetření takže uvidime. Kdyby jste měl nekdo stejný problem tak mi sem napište vaše zkušenosti děkuji.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Náš kocour měl zánět hrtanu - laryngitidu. Z ničeho nic začal chrčet při jídle, jakoby mu něco uvízlo v krku. Lekla jsem se, že mu zaskočila někde granule. Jeli jsme hned na vet. Dostal ATB a kortikoidy, za tři dny ještě jednou ATB. Po těch kortikoidech už v noci dýchal lépe. Za pár dnů byl úplně fit. Takže záleží na dobré diagnostice. V našem případě nebylo třeba žádného dalšího vyšetření, což bylo plus. Veterinář si s tím hned poradil.
Tak ať je Vaše kočička také brzy v pořádku.