Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.10.2017 20:40
karo2702

XXX.XXX.172.116

Dobrý den,
potřebuji radu zkušených.
Kočka dostala teď večer neskutečný průjem. Má velice řídkou a uplně černou stolici. Celý den byla doma, neměla žádné lidské jídlo ani neokousala žádné kytky. Nevíte co to je?
Odpoledne jsme nebyli doma a přijeli až teď a kočka uplně černý zadek. Umyli jsme jí to, je naprosto v pořádku, chová se normálně, hraje si s kocourem, pouze nemá chuť na jídlo.

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.10.2017 20:45

karo2702 napsal(a):
Dobrý den,
potřebuji radu zkušených.
Kočka dostala teď večer neskutečný průjem. Má velice řídkou a uplně černou stolici. Celý den byla doma, neměla žádné lidské jídlo ani neokousala žádné kytky. Nevíte co to je?
Odpoledne jsme nebyli doma a přijeli až teď a kočka uplně černý zadek. Umyli jsme jí to, je naprosto v pořádku, chová se normálně, hraje si s kocourem, pouze nemá chuť na jídlo.

Křišťálová koule mi o státní svátek odmítla fungovat, takže jestli to chcete vědět, nezbývá vám než se obrátit na místní veterinární pracoviště.

28.10.2017 20:53
karo2702

XXX.XXX.172.116

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Křišťálová koule mi o státní svátek odmítla fungovat, takže jestli to chcete vědět, nezbývá vám než se obrátit na místní veterinární pracoviště.

Dobré, jen mě tak zajímalo jestli nemá někdo zkušenost...ještě mě napadlo, že ráno měla slezinu s lososovým olejem, tak jí to možná nesedlo

28.10.2017 21:04

karo2702 napsal(a):
Dobré, jen mě tak zajímalo jestli nemá někdo zkušenost...ještě mě napadlo, že ráno měla slezinu s lososovým olejem, tak jí to možná nesedlo

Zkušenost je taková, že příčin akutního průjmu je 100 + 1

Pokud žrala vnitřnosti a není zvyklá, tak ty jsou hodně projímavé.

28.10.2017 21:11
karo2702

XXX.XXX.172.116

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Zkušenost je taková, že příčin akutního průjmu je 100 + 1

Pokud žrala vnitřnosti a není zvyklá, tak ty jsou hodně projímavé.

Ok, zvyklá je, spíš s tím olejem, jestli to nebylo moc. Vypadá ale normálně, tak počkám do rána

28.10.2017 21:13

karo2702 napsal(a):
Ok, zvyklá je, spíš s tím olejem, jestli to nebylo moc. Vypadá ale normálně, tak počkám do rána

Uvidíte, ale jestli žrala slezinu, tak ta sama o sobě vysvětluje černou barvu stolice jakékoliv konzistence.

Přidejte reakci

Přidat smajlík