Založení chovatelské stanice na dvě osoby

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.11.2017 17:30
Tedy

XXX.XXX.139.26

Dobré odpoledne,

chtěl bych se zeptat zkušenějších, jak je to se založením chovatelské stanice? Chtěli bychom si ji se ženou založit, víme, co je pro to potřeba udělat, ale co jsme zatím nikde nezjistili je to, zda je možné založit CHS na nás oba zároveň, nebo zda může být jen na jednoho? Některé kočičky má totiž žena registrované na sebe a některé jsou na mě.
Předem díky za jakoukoliv radu.
Tedy.

17.11.2017 17:44
lavacca

XXX.XXX.218.25

Tedy napsal(a):
Dobré odpoledne,

chtěl bych se zeptat zkušenějších, jak je to se založením chovatelské stanice? Chtěli bychom si ji se ženou založit, víme, co je pro to potřeba udělat, ale co jsme zatím nikde nezjistili je to, zda je možné založit CHS na nás oba zároveň, nebo zda může být jen na jednoho? Některé kočičky má totiž žena registrované na sebe a některé jsou na mě.
Předem díky za jakoukoliv radu.
Tedy.

Pokud vím, lze CHS registrovat jen na jednu osobu. Pokud takhle máte část koček na sebe a část na manželku, tak CHS zaregistrovat na jednoho z vás a kočky dát do spolumajitelství. Aspoň takto se to běžně řeší u psů, u koček by to mělo být stejné. Optejte se ideálně na ZO, tam by měli mít už zkušenost.

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.1.2018 18:07
Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý den, chci si pořídit kočku na chov. Ale nevím jak jí mám připustit ke kocourovi. Kocoura si už pořídit nemůžu, protože už dva vykastrované mám. Myslím že s kočkou budou v pohodě, ale další kocour by nedělal dobrotu. A chci se také zeptat jaké jsou na to předpisy a co se má udělat. Děkuji mockrát, naskládanou.

Přidejte reakci

Přidat smajlík