Ahoj! Už asi měsíc máme doma s manželem kočičku Reginu, je ji necelý rok.
Už od začátku, kdy jsme si ji přivedli z útulku domu pozoruji, že škube přední pacinkou
Ještě nikdy sem to u žádné z našich kočiček neviděla. Vzala sem ji na vet, ale tam mi nic neřekli, snad jen to, že by to mohla být psychická porucha. Když jsme si ji z útulku brali, prakticky jsme ji dávali druhou šanci. Slečna nám říkala, že se s ní život vůbec nemazlil .
Další kočičky doma nemáme, takže má celé království jen pro sebe. Nemáte s tím někdo nejakou zkušenost?
Předem děkuji za odpovědi
MamaNana
napsal(a):
Už od začátku, kdy jsme si ji přivedli z útulku domu pozoruji, že škube přední pacinkou
Ještě nikdy sem to u žádné z našich kočiček neviděla. Vzala sem ji na vet, ale tam mi nic neřekli, snad jen to, že by to mohla být psychická porucha. Když jsme si ji z útulku brali, prakticky jsme ji dávali druhou šanci. Slečna nám říkala, že se s ní život vůbec nemazlil .
Další kočičky doma nemáme, takže má celé království jen pro sebe. Nemáte s tím někdo nejakou zkušenost?
Asi by to chtělo lépe popsat. Jak přesně škubání vypadá, kdy se to děje, je tam návaznost na něco (např. po hře, běhu), mizí škubání ve spánku, atd. atd. Zkuste to více rozepsat, i když samozřejmě i tak budou naše eventuální nápady jen v rovině teoretické. Nic nenahradí to, když zvíře a jeho problém vidí veterinář.
Záložní varianta - nahrát chování na video a dát sem odkaz.
Držím pěsti, ať to není nic vážného! Jo, a kočena má originální jméno!
MamaNana
napsal(a):
Tak teď se omlouvám, předtím jsem přehlédla, že kočenu už na veterině viděli. Respektive, produkovala to škubání packou u veta, viděli to?
Zkuste to natočit a dát sem odkaz.