Uživatel s deaktivovaným účtem

Zkuste pohledat podle přesného názvu, obsahu balení, obrázku apod. na netu. Bude těch výrobků více. Já našla pod Bachovkami - stres, hned tři výrobky s různými obrázky. Nevím, možná je to jedno a totéž...
No chtěla jsem to zkusit už si nevím rady sviňucha jedna občas ne pravidelně my počůrá postel dělá to od mala např. za veterinu ale ted už se to ztupnuje za cokoliv co se jí nelíbí normálně stres asi není bytě žádné změny nikdo k nám nechodí na náštěvu, ale stačí že ráno nedostane včas najíst, že jsem první šla na wc a pro prášky a už jsem měla mokrou postel. Pak je to bez zjevné příčiny veterinářka jí kontrolovala a nezdá lo se jí, že by byla nemocná pak z toho chodí normálně na wc jako by se nechumelilo a zas z ničeho nic večer jdu později spát než obvikle a je vyděláno její mamka je 100% čistotná jen ona to prostě udělá stačí aby jsi myslela, že se jí asi málo věnujeme, ale kdykoliv přijde tak ji mazlíme oba s přítelem hrajeme si s ní už nevíme co a když ji načapu že se to chystá udělat řeknu ji švihej na záchodek tak tam letí a vykoná potřebu kde má vím, že příčiny může být zdravotní stav- vyloučený, pak změny - žádné, poslední byl stres nevím z čeho chtěla jsem aby se z klidnila vnitřeně zda to pomůže, ale nepomohlo a navíc řídká stolice. Veterinářka my řekla, že někdy ragdolky jsou pomstichtivé když se jim něco nelibí. Nejhořší je, že je to nepravidelné jednou to udělá po dvou dnech pak třeba po týdnu někdy dva měsíce nic a je to od mala. začla to dělat po prvním očkování.
Granule mají 4 druhy(Brit care 2 příchutě, carnilove kitten a tow) ve 4 miskách, ale to ona nejí sama není je jsou tři holky maso dostává skoro každý den to miluje a kvalitní kapsy brit a ted zachutnali konzervy nuevo mají strom okna na koukání bohužel na hlavní třídě kde je veliký provoz plus tranvaje není možno ven ale oni se bojí když se jde na veterinu bojím bojím sice my jednou otevřela batužek ale schoulila se na dno a ani neutekla zjistila jsem to v čekárně od té doby se s ní tahám v přepravce tu neotevře. hraček máme plný byt jako by jsme měli děti mají balonky myšičky plyšáky pořád něco nosí hrajeme si s ní s mávatkami s pírkami a laser.ukazovátkem na židlích pověšené jiné hračky mazlení když přijde hned se jim věnujeme spí my přes den u nohou pod stolkem v noci strom a pozdeji přeleze za mnou do postele nemají omezení kde si ustlat ona je záhada prostě nevím proč nikdy se my toto nestalo a to my rukou prošlo kotat a koček.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Jsou tři...může to být značkování, vymezování teritoria.
Máme Amálku 2,5 roku, její dcerku Ellu 1,5roku ta je problémová a její dcerku Terezku ted má 3 mesíce.
Navíc to není pravidelně z toho chodí krásně na wc nevadí ji jít ani po Terezce nebo Amálce, ale většinou je wc čištěné hned po odchodu kočky. jen v noci a když jsme v práci ne ale to ráno hned vyčistíme a byli všichni a po příchodu z práce je první taky čištění z práce, ale ona se do postele vyčůrá nejvíc večer před spaním vyjímečně se to stalo přes den a čurá jen na moji postel na druhou polovinu kde spí ony ne krom jednou když jsem zaskládávala schválně postel jejich pelechy. tak do nich ne, ale šla na tu druhou půlku a asi 3x hovínko.
Tak toho se právě bojím protože nevím co u ní to je pokaždé něco jiného a zrovna ona dostává nejvíc pozornosti od mala. Přitom větší plašanka je Amálka ta se bojí všeho co nečeká a je čistotná jednou nám na sít přistál vrabec a zatukal na okno jsme v posledním patře paneláku a Amálka se lekla tak, že nadskočila a plazením utekla do ložnice pod postel. A Terezka která má 3 měsíce je taky čistotná.
A přitom Ella za mnou chodí loudí kokinka mazlení spí my u nohou když jsem u pc v noci spí kousek odemě ráno rituál tuliškování a hladkání každá má svůj a jiný a pak se za něco pomstí horší je že už nevíme za co vím že to je na nás kdyby to bylo za stejnou věc tak se to dá, ale není u nás ani televize nehraje hlasitě skoro vůbec není puštěná a když jo slabo většinou koukáme se sluchátky každý na své oblibené žánry ja na notasu přítel přes tablet on hodně i písničky co já zrovna fakt nemusím tak si dává sluchátka i kvůli sousedů. no a snad štěkání psa za dveřmi na chodbě není problém to neovlivním sousedovic je hroznej i v jednu ráno štěká a oni ho nechaj.