Ahoj všem,
mám takový problém. Bydlíme na vesnici, teď máme 2 kocoury,7 let vykastrovaný, rok a půl ne, ale už je na pátek objednán, zatím to vypadalo, že je ještě čas, ale nechci riskovat jarní mrouskání.
Problém je, že zrušili pobočku práce mého manžela, kde mají někollik koček takzvaně na myši.Místo je bokem všeho, zůstane opuštěné a nový vlastník vše asi zbourá.
Manželovi je koček líto, jednoho rok a půl starého kocoura (pochopitelně nekastrovaného) si oblíbil a teď trvá na tom, že ho donese. Kocour je kontaktní, mazlík, ale nedovedu si ho představit v baráku se dvouma kocourama. Ty se mají spolu moc rádi, ale starší nevím, ale mladší, když jsem v létě měla doma asi půl dne zatoulané kotě- kočičku, se mohl zbláznit. Oba chodí i ven. Jak postupovat, nebo je to velký risk? Díky Jarka.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Jarko, aktuálně mám 4 kocoury, všichni se dostavili a zůstali víceméně dobrovolně, kastrováni. Každý mlátí někoho (jeden pro jistotu všechny ) a tak si tu mírumilovně žijem...kluci zůstávají, žádný se netváří na odchod...
Neboli, vemte ho, vykastrujte, snažte se jim zamezit v nedobrotách a uvidíte, buď to pude nebo nepude...on ten kocourek momentálně moc na výběr nemá, ne?
Domů bych ho donesla už vykastrovaného.
Už kvůli značkování.
Zkraje dohlídněte, aby ho nemydlili.
Měl by mít možnost, se V KLIDU (bez ostatních koček),
seznámit s novým působištěm.
https://www.youtube.com/watch?v=LCwR7sP05To.
Uživatel s deaktivovaným účtem

amiš
napsal(a):
Děkuji za odpovědi. Kdybychom si kocourka vzali, kdy je dobré kastrovat, hned, než se rozkouká?
..já bych ho určitě nechala vykastrovat před přinesením do nového...