Přeji hezký den,
chtěla bych poprosit o názor :) Mám kocourka, je mu něco přez rok, vždy byl čistotný, jen když jsme třeba nebyly dýl doma, šel jednou kadit na wc a po druhé už vedle. To jsem mu neměla za zlé, proto jsem mu pořídila druhý záchodek a byl klid. Teď mi už asi 3 týdny kadí vedle, aniž by měl jeden ze záchodů nějak zaneřáděný (hrudka moči mu nikdy nevadila), jde vedle i s čistým stelivem :( Samozřejmě už jsme s přítelem řešili všechny varianty co by mu mohlo vadit (máme nový gauč, ten mu nevadí, naopak :D ) a mě už vůbec nic nenapadá, Alf má príma kočičí život, chodí ven když chce, nikdo ho neprudí, škrabadlo má jak blázen, zabere třetinu gauče a nikdo mu nic neřekne :D. Zkrátka není ten typ, kterému by vadily změny, dokonce i hlídání u mamky při rekonstrukci zvládl bez problémů. Ted chci zkusit koupit jiné stelivo, to je jediný co můžu zkusit změnit. Myslíte si, že je možné že by byl otrávený po Vánočních svátcích, kdy se točila jedna návštěva za druhou a on neměl ten svůj klid? Tak že by mi to dával na jevo takhle?
Děkuji za případné reakce, už fakt nevím co sním :).
Uživatel s deaktivovaným účtem

"už fakt nevím co sním "
v podstatě nic
do kočičí palice holt nevidíš, no...
co můžeš ještě dělat - přidat wc i na místo, kam aktuálně chodí - nebo jenom najdeš bobek vedle wc? Tohle by mohlo být jenom že jde na wc, ale dupku má už za hranou (tohle mi dělá jedna kočena)
Pokud chodí jinam (a wc tam nedáš), rozházej tam slupky z citrusů, teoreticky by ho to mohlo odradit.
A jak je to dlouho, co se kocourek vrátil po rekonstrukci u mamky zpět domů?
Není problém od té doby?
Mému kocourkovi hrudka moči teda vadí. Nevykadí se sice kvůli tomu mimo, ale děsně v záchodku prudí a hrabe, než se teda vykaká, pak vystřelí jak šus a třeba ani po sobě nezahrabe..
Kadí jen vedle, nebo i do záchodku? čurá normál do záchodku, vždy?
Jestli máte krytý, zkusila bych odstranit dvířka.
Mně se dříve občas stalo, že kadil sice uvnitř, ale jeden z bobíků třebas zůstal přilepený a upadl až venku..
málem bych zapomněla: Je kocour kastrovaný?
Vrátil se nám v říjnu a začal zlobit fakt až teď. Čůrá jenom do záchodku, nikde v bytě nikdy nic neudělal. Kastrovaný je od loňského března a záchodek má otevřený :) Vtip je v tom, že nejde na wc za celý den (popř. teď při noční celou noc), a udělá bobek, když jdem spát :) Asi mu vadí že chodíme spát