Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.1.2018 10:04
SaimonS6

XXX.XXX.37.196

Dobry den, prosim o radu. Kocour, ktereho mame asi 9 mesicu mi zacal vsude curat. Nejdrive do sprchy, pak na boty a ted uz uplne vsude. Dnes do konce vyskocil na kuchynskou linku a pocural mi stenu. Mysleli jsme, ze to zacal delat proto, ze jeho spolecnice mrouska (poprve od doby co ho mame) a nechce si ho vubec pustit k telu a jen na neho syci. Jenze mrouskani uz prestalo, ale curani po byte ne. Myslite, ze by pomohla kastrace?
Moc dekuji za odpovedi.

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.1.2018 10:36

SaimonS6 napsal(a):
Dobry den, prosim o radu. Kocour, ktereho mame asi 9 mesicu mi zacal vsude curat. Nejdrive do sprchy, pak na boty a ted uz uplne vsude. Dnes do konce vyskocil na kuchynskou linku a pocural mi stenu. Mysleli jsme, ze to zacal delat proto, ze jeho spolecnice mrouska (poprve od doby co ho mame) a nechce si ho vubec pustit k telu a jen na neho syci. Jenze mrouskani uz prestalo, ale curani po byte ne. Myslite, ze by pomohla kastrace?
Moc dekuji za odpovedi.

Pokud očůrává stěny, pak to není močení, ale značkování.

a ano, je to pohlavně dospělé zvíře, který si navíc čuchnul k říjící se kočce. značkuje, aby všem ukázal, že on je tady chlapák s teritoriem.

kastrace pomoci může, ale nutně nemusí, pokud se chování už upevnilo.

25.1.2018 11:35
SaimonS6

XXX.XXX.37.196

Zed dnes poprve, jinak vetsinou na zem, do bot nebo treba psovi do pelechu. Trva to asi 10 dni.

25.1.2018 12:01

Značkování to bude vše, ne jen na zeď.

Kastruj.

Nicméně kastrace není všelék, může značkovat i poté a nemusí to být jenom "upevněním chování", ale emotivní povahou dotyčného. Mi občas značkuje kastrát (kastráti), přičemž s tím začal (začali) až hooodně po kastraci.

25.1.2018 17:05
SaimonS6

XXX.XXX.0.33

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Značkování to bude vše, ne jen na zeď.

Kastruj.

Nicméně kastrace není všelék, může značkovat i poté a nemusí to být jenom "upevněním chování", ale emotivní povahou dotyčného. Mi občas značkuje kastrát (kastráti), přičemž s tím začal (začali) až hooodně po kastraci.

Dekuji, za radu snad to vykastrovani pomuze.

Přidejte reakci

Přidat smajlík