Veterináři zkušenosti

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.2.2018 20:02
eliška123

XXX.XXX.67.58

Varuji před veterinou v Praze Nuslích, Boleslavova ul., majitel MVDr. Kamil Schwetter.

30.12 m.r. jsem tam byla svědkem otřesné scény, která mě přiměla k tomu, že jsem utekla ještě z čekárny. Mladá veterinářka Klára Němčická tam křičela na starší paní s nemocnu kočkou, od které požadovala na místě zaplatit 5000, -Kč. Paní argumentovala, že tolik u sebe nemá, protože doktorka jí předem neřekla, kolik bude požadovat a pro peníze si nemůže skočit domů, protože přijela vlakem. Na to vet reagovala, že když okamžitě nezaplatí, nechá si kočku na veterině jako rukojmí a za každý den bude požadovat 1500, -Kč jako za hospitalizaci.
Paní odešla bez kočky, ordinace za chvíli zavírala a protože byla mimo provoz až do 2.1., nemocná kočka tam zůstala zavřená bez péče i krmení nejméně 3 dny.

Dříve bylo veterinářů málo a neměli takové vybavení ordinace jako nyní, ale měli poměr ke zvířatům, dnes je jich více než psů, ale mají poměr jen k penězům. Mladí veterináři nahrazuji nedostatek zkušeností arogancí k majitelům zvířat."

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.2.2018 20:13

Jak víte, že tam kočka byla bez péče a krmení sama? Domýšlíte si?

Jinak já bych vám úplně stejným tónem mohla vyprávět o neplatících klientech. A těch historkách o tom, proč ještě nezaplatili. To by bylo na knihu.

Každý příběh má dvě strany.

2.2.2018 20:58

No těpic, takhle zveřejnit jméno
člověka, kterého vůbec neznáte, nevíte nic, co se stalo, proč, co tomu předcházelo
třeba má ta klientka dluh už 30 litrů
asi jí jdu napsat
jste jí do očí určitě nic neřekla, že :-p
recenze říkají něco jiného
ještě nikdy se mi nestalo, aby mi předběžně neřekli přibližnou cenu
a to myslím nevypadám úplně chudá
i mi řeknou - chcete platit hned, jsme na dvou tisících, nebo po kontrole za týden nebo po skončení léčby
no tak teď s tím možná skončí
děkuji.

2.2.2018 21:31

JJ, takhle se škodí. Pěkně plné jméno a příběh jedna paní povídala.

2.2.2018 22:42

eliška123 napsal(a):
Varuji před veterinou v Praze Nuslích, Boleslavova ul., majitel MVDr. Kamil Schwetter.

30.12 m.r. jsem tam byla svědkem otřesné scény, která mě přiměla k tomu, že jsem utekla ještě z čekárny. Mladá veterinářka Klára Němčická tam křičela na starší paní s nemocnu kočkou, od které požadovala na místě zaplatit 5000, -Kč. Paní argumentovala, že tolik u sebe nemá, protože doktorka jí předem neřekla, kolik bude požadovat a pro peníze si nemůže skočit domů, protože přijela vlakem. Na to vet reagovala, že když okamžitě nezaplatí, nechá si kočku na veterině jako rukojmí a za každý den bude požadovat 1500, -Kč jako za hospitalizaci.
Paní odešla bez kočky, ordinace za chvíli zavírala a protože byla mimo provoz až do 2.1., nemocná kočka tam zůstala zavřená bez péče i krmení nejméně 3 dny.

Dříve bylo veterinářů málo a neměli takové vybavení ordinace jako nyní, ale měli poměr ke zvířatům, dnes je jich více než psů, ale mají poměr jen k penězům. Mladí veterináři nahrazuji nedostatek zkušeností arogancí k majitelům zvířat."

...a Vy jste u té veterinární ordinace seděla tři dny a noci, že víte že kočka byla zavřená bez péče i krmení nejméně 3 dny?...víte můj veterinář má přímo na dveřích ordinace napsáno, že na dluh prostě nedává... má tam i vyvěšený ceník aby si každý mohl spočítat na kolik ho co zhruba přijde...a je to naprosto skvělý veterinář, jenom prostě i on musí uživit jak svou ordinaci, tak rodinu...

Přidejte reakci

Přidat smajlík