Uživatel s deaktivovaným účtem
Zdravím, pořád nevím, jakou kočku si mám vybrat. Nemusí přesně splňovat tyto informace, ale tak... Co když se najde taková. Kočička, která by se nechala někdy pomazlit, ideální k dětem, hravá, lenivá a vydržela by déle samotu-to znamená min.8 hodin a volný víkend.
Hrozně děkuji za všechny odpovědi.
Jo a ještě k té samotě... Nemám problém s dvěma kočičkama.
napsal(a):
Zdravím, pořád nevím, jakou kočku si mám vybrat. Nemusí přesně splňovat tyto informace, ale tak... Co když se najde taková. Kočička, která by se nechala někdy pomazlit, ideální k dětem, hravá, lenivá a vydržela by déle samotu-to znamená min.8 hodin a volný víkend.
Hrozně děkuji za všechny odpovědi.
..proč si prostě nevezmete atlas plemene koček a neprohlížíte a nečtete anebo úplně nelepší je jít na výstavu koček a tam si kočky naživo prohlédnout, popovídat si s jejich majiteli... ale nechat kočku samotnou o víkendu - pokud jsem dobře pochopila, to by mi jí bylo líto a určitě číči dvě, lépe se ji snáší samota...
Ne.. Právě o víkendu budou se mnou.
napsal(a):
Ne.. Právě o víkendu budou se mnou.
...aha... tak jsem to špatně pochopila...ale opravdu nejlepší je podívat se na jakoukoli výstavu koček a vybrat si nejprve podle exteriéru a potom se na to plemeno vyptat na místě jeho chovatelů...a nikdo Vás nezná tak dobře jako Vy sama sebe, takže zrovna na té výstavě poznáte, která kočka by Vám jak zevnějškem tak povahou vyhovovala...
...já jsem se takhle na výstavě před xx léty zhlídla v modrých očích ragdollů, vyptala jsem se tehdy vystavujících co vše tohle plemeno obnáší, přečetla jsem o něm co se dalo a kde se dalo a to plemeno mně nadchlo protože se dost podobalo povaze psí, ty ceny tehdy byly poměrně vysoké, ale řekla jsem si, že ž jednou, tak určitě toto plemeno...před nějakými šesti lety jsem začala o kočce domů vážně uvažovat - respektive nastala doba vhodná pro její pořízení...tou dobou jsem se ale také seznámila osobně s plemene MCO - majnská mývalí...no ale seznala jsem, že nemám doma dostatek místa pro pořízení tohoto nádherného obřího plemene a tak jsem si pořídila ragdolla...časem jsem seznala, že prostě druhou kočku potřebuje on i já a tak jsem se rozhodovala mezi birmou a ragdollem - byla jsem i u chovatelky tohoto plemene a opět ten ragdoll zvítězil... takže chce to uvažovat i po stránce, co já mohu kočce nabídnout a do jakých podmínek si jí pořizuju...
Dobře. Taky se mi svou povahou hrozně líbí ragdoll. Uvažuji nad ním.
napsal(a):
Dobře. Taky se mi svou povahou hrozně líbí ragdoll. Uvažuji nad ním.
..no hlavně jsem Vám chtěla ukázat jak jsem si kočku - respektive plemeno vybírala já...