Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.2.2018 17:51
Techezka

XXX.XXX.111.18

Dobrý den
Mám už rok a půl kočku je to krásná kočka domácí
No našla jsem jí před domem, nějaký polda ji vyhodil když ji našel při zachytu
Ale je strašně malá nevypadá jako kotě jen je té velikosti
Nevíte tedy proč je tak malinká?
Myslíte že to je něco kvůli tomu jak jsem ji našla že by byla s množírny?

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.2.2018 17:54

Každá kočka není velká. Pokud má v rodině malé kočky, které váží třeba 500 g tak bude taky tak lehká a malá.

24.2.2018 17:56

Proč by byla z množírny, jen kvůli velikosti... Může se to stát, že je kočka z množírny, e to že je malá, nic neznamená.

24.2.2018 18:10
Techezka

XXX.XXX.179.118

Já totiž četla v jedné diskuzi že je to prej trik množirny s smíchávají kočky s vadama.

24.2.2018 18:13

Techezka napsal(a):
Já totiž četla v jedné diskuzi že je to prej trik množirny s smíchávají kočky s vadama.

Lol. ne.

logicky, chováte kočky a cílem je prodej koťat, k čemu je vám tvorba neprodejných zvířat?

některé kočky jsou malé, některé kočky jsou střední, některé kočky jsou velké. je to hodně dědičné.

24.2.2018 18:15

No, to je sice pravda, ale tak co už. Kočka pochází třeba z množírny a teď má určitě spokojený život. s tím už nic nenaděláte.

25.2.2018 07:56

No, tak je malá, nic jiného bych v tom nehledala.
Z množírny, ona připomíná nějaké plemeno? nebo berete množírnu, když někdo krmí smečku koček a ta se nekontrolovatelně množí?

Asi nejmenší kočky na světě má moje stará teta, drží smečku koček, kterou krmí kde čím, jak bylo na vesnici zvykem.
Kočky se už desítky let množí mezi sebou, kočky mají koŤata hodně brzy - tady se říká "jsou podskočené". jestli má dospělá kočka 1-2kg je to hodně, narozená koťata vypadají jak buráky.
Třeba bude vaše kočka z podobných podmínek, ale množírnou bych to nenazvala.

Já mám jednu čistokrevnou kočku, která má v dospělosti 1,9kg. Její rodiče i sourozenci jsou normální velikosti, někdy si dělám srandu, že jsem ji neměla kastrovat, že bych mohla vyšlechtit nové plemeno miniatur a vydělat majlant.
CO tam je za problém nevím, do šesti měsíců normální zvíře, pak už nevyrostla ano o píď.

Přidejte reakci

Přidat smajlík