Ujala jsem se kocourka, kříženec ragdolla, kterému zemřeli majitelé. Dcera majitelů tvrdí, že je to čistokrevný ragdoll, ale vzhledem k tomu, že má ve 3 letech 2,3 kg, pochybuji o tom, taky je bez PP. Má rád na pití tekoucí vodu, tedy pije z kohoutu, ale po každém pití přičapne a pčíká. Takové tichounké napůl kašlání napůl kýchání.Po chvíli to přejde.
Zároveň mívá u nosíku jakoby zaschlé sople. Ne moc a ne stále. Občas ospalky v koutcích očiček.
Je celý takový "pošpatnělý". Navíc má jedno nesestouplé varlátko.
Myslím, že majitelé něco dosti zanedbali, s tím už ale nic neudělám. Snažím se ho dát do pořádku alespoň teď.
Vetka nám dala Noroclav na 10 dní. Uvidíme, zda se kocourek zlepší.
Nějaké poznatky, co by pomohly se vyznat v problematice? Přes kočičky zkušenosti nemám.
Naštěstí nemám víc koček.
Paní doktorka nevěděla, spíš odhadem, dle příznaků.
Na dotaz, zda jsou testy, z kterých by šlo zjistit, co mu je pravila, že ano, ale přijdou cca na 3500, -
Tak dáváme Noroclav a uvidíme, zda pomůže.
Podle toho, jak vypadal, když k nám přišel, žádné léčení zřejmě nepodstoupil, tak by ATB mohly zabrat.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Na posílení imunity dávají kočkaři Imunoglukan sirup pro děti. Zkuste zkonzultovat s Dr. Existuje přípravek i přímo pro zvířata, ale je dražší a účinky stejné.
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Na posílení imunity dávají kočkaři Imunoglukan sirup pro děti. Zkuste zkonzultovat s Dr. Existuje přípravek i přímo pro zvířata, ale je dražší a účinky stejné.
Imunoglukan sirup pro děti nám v tomto směru moc pomohl.Kočky ho přijímají dobře na lžičce, každý den jedna kávová lžička.Sirup není sladký a kočky u mě na něj čekají frontu.Dále bych kočičce koupila PROBICAN ten mají většinou ve zverimexech, nechte ho v lednici, jsou to probiotika, když už bere antibiotika, tak ať nemá rozhozená střeva.Taky pasta se dává na prst a kočky jí milují...
Janaaa
napsal(a):
Imunoglukan sirup pro děti nám v tomto směru moc pomohl.Kočky ho přijímají dobře na lžičce, každý den jedna kávová lžička.Sirup není sladký a kočky u mě na něj čekají frontu.Dále bych kočičce koupila PROBICAN ten mají většinou ve zverimexech, nechte ho v lednici, jsou to probiotika, když už bere antibiotika, tak ať nemá rozhozená střeva.Taky pasta se dává na prst a kočky jí milují...
Probiotika jsme od vetky dostali. Na to rozhozené zažívání. Na sirup kouknu. Díky za info.