Výchova ročního kocourka

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.4.2018 12:57
Lucietie

XXX.XXX.23.145

Dobrý den, obracím se s prosbou při výchově kocourka plemene ragdoll.
Kocourek v současné chvíli ničí co najde, nikdy takový nebyl. Posledních cca 14 dní začal strhávat ze zdi tapety, lítá po bytě jako neřízená střela.. to že škrábe zeď je to nejmenší. Má velké škrabadlo, plno hraček. Poradíte mi prosím co nejlépe pomůže na uklidnění? Nebo jestli by pomohlo pořídit kamaráda? Kocourek je vykastrovaný, má rok.

Děkuji za případnou pomoc.

12.4.2018 14:42
Bejina

XXX.XXX.112.69

Lucietie napsal(a):
Dobrý den, obracím se s prosbou při výchově kocourka plemene ragdoll.
Kocourek v současné chvíli ničí co najde, nikdy takový nebyl. Posledních cca 14 dní začal strhávat ze zdi tapety, lítá po bytě jako neřízená střela.. to že škrábe zeď je to nejmenší. Má velké škrabadlo, plno hraček. Poradíte mi prosím co nejlépe pomůže na uklidnění? Nebo jestli by pomohlo pořídit kamaráda? Kocourek je vykastrovaný, má rok.

Děkuji za případnou pomoc.

Kamarád by mu určitě velmi prospěl. Mám v domácnosti 4 kočky a neničí vůbec nic. Jsou ve věku 8,3,2 a 1 rok. Pohrají si dosyta a tak není potřeba se ještě zabavovat ničením věcí v domácnosti.
Váš kocourek se očividně nudí. Záleží i na tom, jak často a dlouho bývá sám a když jste doma, zda ho zabavujete...

13.4.2018 07:54
Janaaa

XXX.XXX.255.138

Je v pubertě, to je naprosto normálnísmajlíkNáš kocour dokázal v tomto věku šplhat po zácloně, až mi strhnul garnyžsmajlíkVyhrabával hlínu z květináčů...atd..A to už tehdy měl skoro 6 kilosmajlíkDneska je mu 8 a je klidnější.Hlíny už si nevšimne, neskáče tak po výškách ale stejně je stále hodně aktivní.Ale já mám aktivní plemeno, takže ten Váš se zklidní tak do roka.Až ho přejde kočičí puberta.
Jinak já už v té době měla o rok starší kočku a stejně to nepomohlo, proháněl i jí po bytě- taky neřízená střelasmajlíkObrázek kdy měl "pubertu".

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.4.2018 08:01
Uživatel s deaktivovaným účtem

moje dvě koťata, mající přístup ven, se taky nejradši houpala v ložnici na záclonách, a nejradši tak ve 3 ráno...

Přidejte reakci

Přidat smajlík