Kočka a zápach v bytě

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.5.2018 13:28
hojka1

XXX.XXX.145.164

Dobrý den, prosím můžete mi doporučit nějaký neutralizátor pachu či likvidátor nebo jak se tomu říká? Máme doma postarší kočičku a už docela zapácha

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.5.2018 14:06
Uživatel s deaktivovaným účtem

hojka1 napsal(a):
Dobrý den, prosím můžete mi doporučit nějaký neutralizátor pachu či likvidátor nebo jak se tomu říká? Máme doma postarší kočičku a už docela zapácha

pokud kočka náhle smrdí, tak doporučuju hlavně veterináře.

21.5.2018 16:59
sisi58

XXX.XXX.191.1

hojka1 napsal(a):

Chápala bych, kdybyste sháněla voňavý kočkolit. Jak jsou kočky čistotné, tak fakt bobany páchnou. Ale samotná kočka by smrdět neměla. Něco je špatně!

21.5.2018 21:07
rapotacka11

XXX.XXX.32.249

hojka1 napsal(a):

Kde zapáchá.
V předu,
vzadu,
WC ?
U nás všechny kočky dožily - byly staré
a nepáchly.
Kdysi tu někdo řešil WC - bylo to tím,
že dávali málo steliva a záchod byl
znečistěný jak močí, tak i...
Já dávala vždy do bedýnky 10 kg steliva
a nic cítit nebylo.

23.5.2018 10:47
Janaaa

XXX.XXX.255.138

Žádná kočka doma nezapáchá.Buď je nemocná, nebo zapáchá stelivo.Pozorujte, zda se kočička myje, pokud ne, je určitě nemocná.Navštívila bych veterinu.
P.S.To je jako kdyby jste napsala, že staří lidé už zapáchajísmajlík Na věku nezáleží..¨
Je kastrovaná?

25.5.2018 08:53
tichustka

XXX.XXX.145.164

Třeba zakladatelka nemyslela doslova zapáchá..
Zvířata občas trošku smrdí..také jsme v bytě a máme kočku a psa.. Občas cítit jsou že jo. Koupel pomůže :D
Já používám, když je potřeba, likvidátor pachu Alp. Tak ten můžete zkusit, stojí pár kaček a funguje.

31.5.2018 08:36
prázdniny

XXX.XXX.236.4

ale pach psa nebo kočky, tedy jejich osobní, čistý, není nepříjemný, jako není nepříjemný pach jiných členů rodiny a že ho mají všichni, není to přece smrad. Mně kupříkladu psi, kočky a krávy voní, a koně, kteří voní každému koňákovi mi tedy rozhodně nevoní.

19.6.2018 10:38
3kočeny

XXX.XXX.209.126

Pokud začala kočka zapáchat tak, že to jde znát po bytě, šla bych určitě na veterinu. Stáří kočky není důvod k tak výrazné změně pachu...

Přidejte reakci

Přidat smajlík