Kastrace březí kočky

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.7.2018 14:19
Cakra01

XXX.XXX.162.22

Všechny zdravím,
chodí k nám kočka, která byla začervená a zavšivená. Dala jsem ji pomalu do pořádku a teď se, bohužel, začala zakulacovat. Asi je březí. Mám s veterinářem domluvenou kastraci, řekla jsem mu, že kočka je březí. Další kočky už doma (u domu) mít nemohu (mám 6 svých + 4 návštěvníky od sousedů).
Je mi líto, že nastala taková situace, ale prý se to občas dělá (když není kočka vyloženě před porodem). Máte zkušenosti?
Moc děkuji za názory.
Radka.

18.7.2018 17:35
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Cakra01 napsal(a):
Všechny zdravím,
chodí k nám kočka, která byla začervená a zavšivená. Dala jsem ji pomalu do pořádku a teď se, bohužel, začala zakulacovat. Asi je březí. Mám s veterinářem domluvenou kastraci, řekla jsem mu, že kočka je březí. Další kočky už doma (u domu) mít nemohu (mám 6 svých + 4 návštěvníky od sousedů).
Je mi líto, že nastala taková situace, ale prý se to občas dělá (když není kočka vyloženě před porodem). Máte zkušenosti?
Moc děkuji za názory.
Radka.

Zdraví taktéž Radka Ano, zkušenosti bohužel mám. Měla jsem dvě koťata, stejně stará, kocoura a kočičku. Britky, ale žily venku. Kolem 6 měsíce se nám u kočičky také zdálo, že se kulatí. I když kastrace byla v plánu, rozhodně ne tak brzy. Netušíme, jestli to už mohla být koťátka našeho kocourka, pravděpodobně spíš nějakého kočičáka ze sousedství. Hned při podezření na březost jsme jeli na kastraci, byla tam 4 koťátka, vidět jsme je samozřejmě nechtěli. Kočičce to nijak neublížilo, zotavila se v pohodě, tedy jako při běžné kastraci. Příjemné to ale nebylo. Prostě nám nedošlo, že by takové prtě už mohlo zabřeznout

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.7.2018 18:51
Uživatel s deaktivovaným účtem

já kastrovala dvě březí - jedna matka s pártýdenními koťaty, druhá půlroční kotě (resp. v průběhu 7. měsíce). Ale bylo to na začátku březosti (i kídyž teda vet konstatoval mourečky, tak nevím, kdy se ty ony zárodky chlupatí).

19.7.2018 10:40
Cakra01

XXX.XXX.162.22

Děkuji za reakce.
Věřím, že dopadne vše dobře. Mám připravenou velkou klec, kde kočička bude nějaký ten den ještě pod dozorem.

Přidejte reakci

Přidat smajlík