Kocourek čůrá do klece ke králíkovi

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.7.2018 15:21
Mikimauska

XXX.XXX.156.2

Dobrý den, jdu si pro radu. Máme 4 měsíčního kocourka, na záchod je naučený. Ale bohužel mi teď poslední týden chodí i ke králíkovi do klece čůrat i kakat (králík má záchod z kočkolitu). Vždy, když tam šel a načapala jsem ho, že se chystá vyčůrat, vzala jsem ho a dala na jeho záchod. Bohužel i po opakování to stále dělá. Králíka mám puštěného přes den v pokojíčku a ten je naučený na záchod jen do klece, tak musí být otevřená.

No jestli někdo máte nějaký nápad, tak pište.

30.7.2018 18:25
rapotacka11

XXX.XXX.32.106

Bohužel.
Těžký případ!
Tohle nemá řešení
(kór když nemáte...

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.7.2018 18:37

Mikimauska napsal(a):
Dobrý den, jdu si pro radu. Máme 4 měsíčního kocourka, na záchod je naučený. Ale bohužel mi teď poslední týden chodí i ke králíkovi do klece čůrat i kakat (králík má záchod z kočkolitu). Vždy, když tam šel a načapala jsem ho, že se chystá vyčůrat, vzala jsem ho a dala na jeho záchod. Bohužel i po opakování to stále dělá. Králíka mám puštěného přes den v pokojíčku a ten je naučený na záchod jen do klece, tak musí být otevřená.

No jestli někdo máte nějaký nápad, tak pište.

Osobně bych dala vedle klece kočičí záchod. Klidně bych na stelivo nasypala tročku hlíny, hlína kočky přitahuje, rády do ní chodí. Třeba se kotě chytne.

Asi se zeptám naivně, ale čemu vádí, že kotě chodí na králičičí záchod? Stejně to musíte několikrát denně čístit.
Víte, je to krabice se stelivem, takže pro kotě prostě záchod, neřeší, jestli, že tam bydlí králík.

Nám kočka chodí do krabice s legem, je to krabice a nechá se v tom hrabat. Nadávat kočce nemůžu, dělá to co je pro ni přirozený a správný, nadávat můžu akorát dětem, že neuklízí.

30.7.2018 18:40

rapotacka11 napsal(a):
Bohužel.
Těžký případ!
Tohle nemá řešení
(kór když nemáte...

A už jste někde poradila, nebo jste vždy jen třeskutě vtipná a ironická?

30.7.2018 19:56
rapotacka11

XXX.XXX.32.106

Je fakt možný, že to někdo neumí vyřešit ?
Nemohu tomu věřit.
Dveře ? Aby si tedy kotě zafixovalo to správné wc ?
Nebo tedy wc vedle - radíte Vy...

31.7.2018 08:11
Mikimauska

XXX.XXX.156.2

Ano, králíčkovi vyměňuji každý den :). Ale štve mě to, to že tam někdy spí, ok, ale chodit na záchod ne . zkusím dát vedle toho další kočičí záchod a uvidíme, děkuji za rady

2.8.2018 07:08
honzapm

XXX.XXX.182.25

rapotacka11 napsal(a):
Je fakt možný, že to někdo neumí vyřešit ?
Nemohu tomu věřit.
Dveře ? Aby si tedy kotě zafixovalo to správné wc ?
Nebo tedy wc vedle - radíte Vy...

Vy jste vážně vyleptaná. Vykašlete se na to (tady).
Jste prostě trapná, jen vám to nepíšem na každý váš dementní žblept.
Rádoby...

Přidejte reakci

Přidat smajlík