Dobrý den, řekněte mi, prosím, názor na toto krmivo pro kočky. Složení mi nepřijde špatné a cena také ne, akorát přemýšlím, co jsem přehédla. Brala bych kombinované balení...2+2kg. Přijde mi to až moc dobré.
Složení:
Porta 21 Feline Finest Sensible - Grain Free:
mleté drůbeží maso (64%), sušené brambory, čerstvé kuřecí maso (9,15%), kuřecí tuk, řízečky z cukrové řepy (zbavené cukru), sušené pivní kvasnice, celulóza, MOS (Mannan-Oligosacharidy), FOS (Fructooligosaccharid), sušené brusinky, extrakt ze zeleného čaje.
Obsahuje antioxidanty povolené EU: silné extrakty obsahující tokoferol přirozeného původu (vitamín E) a trvanlivá kyselina askorbová
Analytické složky
bílkovina 47.0 %
tuk 21.5 %
vláknina 2.5 %
popel/popelovina 10.5 %
hořčík 0.1 %
vlhkost 7.0 %
A Druhá:
Složení
mleté kuřecí maso (41%), kuřecí maso (20,53%), brambory, kuřecí tuk, sušené pivní kvasnice, řepná dužina (zbavena cukru), minerální látky, celulóza, MOS (Mannan-Oligosacharidy), FOS (Fructooligosacharidye), brusinky (0,04%), výtažek ze zeleného čaje(0,01%), glukosamin, chondroitinsulfat.
Analytické složky
bílkovina 38.0 %
tuk 20.0 %
vláknina 2.0 %
popel/popelovina 9.9 %
hořčík 0.1 %
vlhkost 7.0 %
Moc Vám všem děkuji za odpovědi. Hrabu se v tom celý den a ne a ne na nic přijít.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Přikláněla bych se i dle ceny, že je množství masa uvedeno v čerstvém stavu. V tom případě by byl obsah v sušině:
U první varianty 22%.
U druhé 18,6%
Ideální je, když mají granule minimálně 35% masa v suchém stavu.
Jinak kuřecí tuk, bez obilí, přírodní konzervanty, množství vlákniny O.K.
Uživatel s deaktivovaným účtem

777Moona
napsal(a):
Děkuji moc za reakce.
Blazice: ano, to jediné se mi na tom také nezdálo, ale je fakt, že to nevidím jako velký problém, protože krmím masem a granule mají jen na "zobání" přes den.
Děláte dobře. Maso a zase maso. To je základ
no 2 moje kočky se masa ani netknou ta nejmladší od malinka i když jsem jí maso dávala pořád ho vyflusávala tak je na applaws tam je 80% masa nic jiného moc nechce občas nejaký pamlsem a ještě tak carnilove pro kotata co máme zbytek pytle no má 10 měsícu takže pohodě. Druhá dospělka si řekne že chce kapsičku jinak je taky jen granulková te je jedno zda applaws, carnilove nebo brit care co májí furt v misce a třetí ta se zase ani netkne granulí a ji kdyby měla umřít hlady granule žrát nebude jediné co sní je maso všeho druhu krom kuřecího a ryby. A jediné kapsičky brit zkoušela jsem ji koupit lepší kvalitnější kapsy a byli vyhozeny po dni v misce do wc prostě ne ona jí jen brit a maso. Když jsme měli vloni kotata 2 byli všežravky hlavně maso a 2 čistě granulky a zůstalo jim to do ted jednu mám doma a jedna je u paní která mi píše jak se má a že je pořád granulková že chodí i na psí granule a to jsem se snažila kotata učit jíst maso jako první ne prostě mají svoje chutě a basta..