Dobrý den,
jsou to už dva měsíce co jsme k naší tříleté britce pořídili kamarádku. Od té doby si nechce vůbec hrát, sem tam packou sahne po kuličce ale jen se pak na ni dívá a když ja vezmu jakoukoliv hračku tak nic. Dřív si hrála, běhala za mnou, ale od té doby co máme malou tak jen sem tam. Jako ona je odjakživa líná :D ale tohle mě už mrzí že si nechce vůbec hrát, jen někdy s malou lítají po bytě ale to je všechno celý den prospí i když jsem doma :( nevíte co s tím ?
Uživatel s deaktivovaným účtem

Není to jen tím, že jak není tak hravá, tak jí k spokojenosti stačí to občasné lítání s malou, a víc si hrát nepotřebuje?
Britky jsou tím vyhlášené, že jsou línější a klidnější povahy...Měli jste si koupit orientálky a to by jste viděli ten rachot! Mám dvě 9 a 8 let, a jsou stále jako koťata, toho temperamentu co mají, lítají po bytě jako rakety, každá nová hračka je zaujme a hrají si stále(zaplať pán bůh)
I když teď když byla ta vedra, tak začaly řádit až okolo půlnoci a řádí celou noc
Janaaa
napsal(a):
Britky jsou tím vyhlášené, že jsou línější a klidnější povahy...Měli jste si koupit orientálky a to by jste viděli ten rachot! Mám dvě 9 a 8 let, a jsou stále jako koťata, toho temperamentu co mají, lítají po bytě jako rakety, každá nová hračka je zaujme a hrají si stále(zaplať pán bůh)
I když teď když byla ta vedra, tak začaly řádit až okolo půlnoci a řádí celou noc
ty jo, to právě teď prožívám s tím kotětem, ta je až otravná a někdy mám chut se zavřít v pokoji at neotravuje :D Ale jde mi spíš o tu britku, že si hraje sem tam, ne jako dřív :/.
elousekh
napsal(a):
Dobrý den,
jsou to už dva měsíce co jsme k naší tříleté britce pořídili kamarádku. Od té doby si nechce vůbec hrát, sem tam packou sahne po kuličce ale jen se pak na ni dívá a když ja vezmu jakoukoliv hračku tak nic. Dřív si hrála, běhala za mnou, ale od té doby co máme malou tak jen sem tam. Jako ona je odjakživa líná :D ale tohle mě už mrzí že si nechce vůbec hrát, jen někdy s malou lítají po bytě ale to je všechno celý den prospí i když jsem doma :( nevíte co s tím ?
Tak přivedla jste jí do teritoria konkurentku, tak se nedivte.
Kočka je konzervativní tvor a každou změnu vstřebává dost dlouho. No a někdy tu změnu nevstřebá vůbec. Musíte zjistit, zda je šťastná ona (ta Britka), ne Vy .
elousekh
napsal(a):
Já vím no, tím myslíte že kdyby Britka štastná nebyla, tak by bylo vhodné dát to malé pryč? nedokážu si představit ani jednu dát pryč
Nedávejte žádnou kočku pryč!Ony si na sebe časem zvyknou a za chvíli si budou hrát spolu...U nás to trvalo 12 dní, než se z nich staly kámoši... Někdy to trvá i dýl.Vydržte!
Uživatel s deaktivovaným účtem

nebo se prostě dobrala svého normálního dospělého stavu...a je ráda, že už si nemusí s tím divným člověkem, co jí nenechá v klidu hnípat, hrát...
Nebojte, já bych to kotě ani pryč nedala, ale už bych se bála kdyby někdo narážel ať to udělám :/ jako ony si každý den spolu polítají ale nevím jestli je to hraní, když malá pak na ní prská protože Britka ji asi kouše a vždycky ji tak povalí na zem, no nevím taky je to možná tím že malá jak je bílá tak je hluchá a asi má ještě nějaký respekt