Jak pristupovat ke kocce

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.9.2018 22:45
MonicaMon

XXX.XXX.106.198

Dobry den, mam otazku co se tyce vychovy kdyz jsem byla dite rodice poridili kocku je naučená nelezt po stole ani po lince. Ale bohuzel rodice uz si nepamatuji jak se jim to povedlo. Proto mam dotaz jak ji to odnaucit hodne rikam slovo nesmis dost casto se zda ze funguje, ale vubec nefunguje na stul.. zatim na linku nevyskoci, tak jestli mi nekdo poradi jak odnaucujete.

3.9.2018 02:29
rapotacka11

XXX.XXX.79.30

- je naučená nelezt po stole ani po lince.

Proto mam dotaz jak ji to odnaucit hodne rikam slovo nesmis dost casto...

3.9.2018 03:45
fikovnice

XXX.XXX.30.49

MonicaMon napsal(a):
Dobry den, mam otazku co se tyce vychovy kdyz jsem byla dite rodice poridili kocku je naučená nelezt po stole ani po lince. Ale bohuzel rodice uz si nepamatuji jak se jim to povedlo. Proto mam dotaz jak ji to odnaucit hodne rikam slovo nesmis dost casto se zda ze funguje, ale vubec nefunguje na stul.. zatim na linku nevyskoci, tak jestli mi nekdo poradi jak odnaucujete.

To, co děláte, je zřejmě OK. K tomu "Nesmíš!" vezměte zároveň kočku a položte ji na zem. Pak jsou ještě všelijaké spreje odpuzující kočky, to ale asi na stole nechcete mít . No a celé se Vám to podaří tak na 60-70% (odhaduji), ptž to je kočka a ne pes. Další varianta je zamezit kočce přímo vstupu do místnosti se stolem.

3.9.2018 09:39
MonicaMon

XXX.XXX.106.198

fikovnice napsal(a):
To, co děláte, je zřejmě OK. K tomu "Nesmíš!" vezměte zároveň kočku a položte ji na zem. Pak jsou ještě všelijaké spreje odpuzující kočky, to ale asi na stole nechcete mít . No a celé se Vám to podaří tak na 60-70% (odhaduji), ptž to je kočka a ne pes. Další varianta je zamezit kočce přímo vstupu do místnosti se stolem.

To prave dělám ale nějak se to míjí s efektem.

3.9.2018 09:41
MonicaMon

XXX.XXX.106.198

rapotacka11 napsal(a):
- je naučená nelezt po stole ani po lince.

Proto mam dotaz jak ji to odnaucit hodne rikam slovo nesmis dost casto...

Psala jsem to v noci mějte slitování.

3.9.2018 09:44
MonicaMon

XXX.XXX.106.198

fikovnice napsal(a):

Kdyby to aspon delala potaji.

3.9.2018 09:45
MonicaMon

XXX.XXX.106.198

Bohuzel píšu delsi odpovedi ale odesle se mi jen jedna veta.

3.9.2018 10:02
rapotacka11

XXX.XXX.79.30

fikovnice napsal(a):

- zamezit kočce přímo vstupu do místnosti se stolem.

A to je to zásadní a základní.
Kotě do kuchyně nemohlo a
špatný návyk nevznikl. Později běhali po celém
domě, lézt na stůl je nenapadlo. Ani potají.

3.9.2018 10:07
rapotacka11

XXX.XXX.79.30

Když se to někdy kotěti podařilo,
"letělo" dolů, samozřejmě opatrně, ale
s (mým) ječením. Nelibost zvířatům
dávám najevo, nic trpělivě nepřecházím.
Moc dobře chápou.

3.9.2018 10:31
MonicaMon

XXX.XXX.228.143

rapotacka11 napsal(a):
- zamezit kočce přímo vstupu do místnosti se stolem.

A to je to zásadní a základní.
Kotě do kuchyně nemohlo a
špatný návyk nevznikl. Později běhali po celém
domě, lézt na stůl je nenapadlo. Ani potají.

Asi tak mame 3+1 chodba, kuchyn, obyvak spojene a kdyz nejsme cely den doma nechci aby cicina byla jen v loznici.

3.9.2018 10:33
MonicaMon

XXX.XXX.228.143

rapotacka11 napsal(a):
Když se to někdy kotěti podařilo,
"letělo" dolů, samozřejmě opatrně, ale
s (mým) ječením. Nelibost zvířatům
dávám najevo, nic trpělivě nepřecházím.
Moc dobře chápou.

Ja ji take vetsinou schazuju není to taková výška aby se ji neco stalo a jeste u toho durazne rvu párkrát nesmis, na hodne veci reaguje na nesmis ale tohle ma takzvaně "na háku".

Přidejte reakci

Přidat smajlík