Ahoj, mám 7 letou kočku, na předních tlapkách jí otekly velké polštářky, jen ty, prstové jsou v pořádku. Packy hřejí, kočka je bez teplot, žere, pije. Není to popálené z těch veder, měla to již předtím. Chodí opatrněji, moc neskáče, je vidět, že ji to trápí. Veterinář na ní samozřejmě nic neshledal a to máme moc dobrého doktora. Prý je to autoimunitní onemocnění. Dostala ATB, vitamíny a stav se nelepší, má rýmu, svaly jako hadříky, jen polehává a pomalu přestává žrát. Neměl jste někdo něco podobného u kočičáka? Budu vděčná za každou radu, kočka je to sice obyčejná, ale povahou velmi neobyčejná a nerada bych o ni přišla. Souvisí to i s příchodem dítka do naší rodiny, v podstatě jsem naráz vyměnila dítě za chlupaté mazlíky, i když se snažím, stejně je málo času a někde někoho odbývám :).
Uživatel s deaktivovaným účtem

http://www.livet.cz/pododermatitida.php
Změňte veterináře. Ne vše "zachrání" ATB. Však to známe i z humánní medicíny.
Chtějte rozbor krve.

Hlavně, ať kočka žere. Už dvoudenní hladovka může být velký problém. Hodně štěstí.

linzii, kdysi se k nám nakrátko připojila jedna kočička, která měla jakoby puchýře na packách (a poté i v tlamičce), okotila se u nás, dala jsem ji kastrovat a po kastraci mi vet jen tak oznámil, že má vzácné autoimunitní onemocnění, které znamená konečnou...kočena krátce poté odešla a už se nevrátila, nechala mi dva malé dárečky.