Stále mnoukajici kocka

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.10.2018 17:54
laomy71

XXX.XXX.33.229

Dobry den, prosim o radu. Dcera ma kocoura neurciteho plemene. Je mu rok a pul a neustale mnouka i pri jidle. Kdy je potichu je jen v naruci a kdyz se hladi.kdyz prestane nebo si ho nevsima mnouka. Nyni je 14 dni po kastraci. Mate s tim nekdo zkusenost jak to mnoukani zastavit? Moc dekuji.

5.10.2018 13:52
Janaaa

XXX.XXX.1.194

Některé kočky jsou takové upovídané.Možná se to změní po delší době po kastraci,tak za tři měsíce,až se mu úplně vyplaví hormony z těla....Ale zase někomu se to líbí,ukecaná kočka:-)Já mám doma dvě a vůbec mi to nevadí,naopak,proto jsem si je pořídila.Kocour je taky hodně ukecaný ale u jídla mlčí.No a když se podíváte na youtube na "talking cat",tak je jich tam spousty ukecaných:-)
Odnaučit?To těžko.Proč?ta kočka je prostě taková,bude ukecaná...s tím nic nenaděláte.A trestat?Proboha to snad nee....

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.10.2018 14:17
Uživatel s deaktivovaným účtem

Janaaa napsal(a):
Některé kočky jsou takové upovídané.Možná se to změní po delší době po kastraci,tak za tři měsíce,až se mu úplně vyplaví hormony z těla....Ale zase někomu se to líbí,ukecaná kočka:-)Já mám doma dvě a vůbec mi to nevadí,naopak,proto jsem si je pořídila.Kocour je taky hodně ukecaný ale u jídla mlčí.No a když se podíváte na youtube na "talking cat",tak je jich tam spousty ukecaných:-)
Odnaučit?To těžko.Proč?ta kočka je prostě taková,bude ukecaná...s tím nic nenaděláte.A trestat?Proboha to snad nee....

Přesně tak, já jsem měla taky ukecanou kočku, to byl neskutečný řev, ale byla moje a jasně si řekla co chce, to taky není k zahození.
Když jsem jela pro kotě, chovatelka byla evidentně ráda, že se ořvance zbavila, kotě řvalo jak tur a chovatelka s nešťastným výrazem povídá "on pořád řve, ale nic mu není, fakt přísahám, že je zdravý, on je jen ořvaný" a evidentně se ji ulevilo, že kotě odvezu někam daleko.
Těch 200km s ořvancem v autě nikdy nezapomenu, to byla nejdelší cesta mého života.
Když jsem ji dala na hlídání, tak se hlídačka přiznala, že už to psychicky nedala a házela po kočce polštář a na noc ji zavírala do prádelny.

Ale dělat se nedá nic, prostě jsme si na sebe zvykli, teď tu mám jeho potomka a je taky ořvaný, sice míň než rodič, ale cizí z něho kvetou, mě už to nepřijde. Asi je to dědičné.

Přidejte reakci

Přidat smajlík