Kočka čůrá mimo zachůdek

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.11.2018 09:30
Eso

XXX.XXX.139.27

Dobrý den,
začali jsme mít s přítelem problém s naší kočičkou.
Máme ji přes tři roky a teď nám začala čůrat mimo záchůdek. Zvažovala jsem variantu, jestli nemůže být nemocná, ale zaráží mě to, že čůrá na věci jenom partnerovi. (oblečení a pod.)
Nevyčůrá se na postel, koberec nebo mě na věci. Prostě jenom jemu. Trvá to cca měsíc už.
Zkoušeli jsme vyměnit stelivo nevím jestli to nemůže být i tím.
Žádné výrazné změny se u nás nedějí vše je jako bylo, když jsme si ji tehdy přinesli domů.
Ještě musím podotknout, ale to už jsou mé všelijaké možnosti jak na to přijít, že přítel je rybář, jestli něco najednou z něj necítí? Ale proč by najednou po takové době?
Každopádně už si nevíme rady, tak se zkusím zeptat tady nebo pokud nemám i tak toho veterináře zkusit.
Děkuji všem za odpovědi.

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.11.2018 09:59
Uživatel s deaktivovaným účtem

při takové změně se zdravotní příčina musí vždy zvažovat
pak je v úvaze teritorialita, kočička se může cítit ohrožená

jinak - přidat záchod, přítel nechť své věci nenechává přístupné, obecně znepřístupnit / znepříjemnit (třeba citronovou kůrou) místa, kam chodí konat potřebu.

výrazné změny nenastaly - a nevýrazné? (o tom rozhoduje kočka...)

je čistě domácí? Zabavit, hrát si s ní.....

4.11.2018 11:21
karo2702

XXX.XXX.172.116

K veterinářce udělat krev. Tím bych začala.
Jinak kde jsou položené ty věci? Náš kocour (nekastrovaný) třeba neznačkuje, ale jakmile někdo nechá propocené oblečení na zemi, hned to jde přesmradit.
Kočka si zase zabrala můj stolek a pokud tam položím něco svého, taky můžu hned prát.
Zkuste v tom najít nějaké pravidlo.

4.11.2018 12:21
Eso

XXX.XXX.139.27

děkuji :)

Přidejte reakci

Přidat smajlík