Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.12.2018 18:03
Dominika242

XXX.XXX.107.45

Zdravím všechny, chtěla bych poprosit o radu...dneska jsem si všimla, že má kočka na hlavě nějakou “tečku”, kterou tam dříve neměla...podařilo se mi onu “tečku” i chytit a vyfotit a mám podezření, že to je blecha 😞...Kočku pravidelně odčervuji, dávám pipety (frontline) a venku byla naposledy před 4 měsíci...problém je, že je skoro celá mourovatá a jenom část hlavičky a bříška má bílé, takže se mi špatně hledá, jestli má na sobě něco dalšího (bílé části jsou čisté)...posílám i foto podezřelého stvoření...kočka je obyčejná domácí z útulku...děkuji za pomoc a radu

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.12.2018 18:13

To je blecha. Moc pěkná. Viditelná blecha na hlavě znamená, že na těle je jich dalších deset a dalších 1000 v prostředí, tak to prostě je, nezdržujte se tím, že budete hledat druhou/pátou/desátou, než uvěříte, že máte zablešenou kočku :D

frontline už na blechy dáávno nefunguje. musíte k veterináři pro něco lepšího.

3.12.2018 18:15
Dominika242

XXX.XXX.107.45

Děkuji za info 😞 a radu, jak se toho co nejrychleji zbavit v bytě a neublížit kočce?

3.12.2018 18:24

na to jsou u veterináře skvělé věci s delší dobou účinku nebo přímo s látkami, které působí i na blešata v prostředí.

3.12.2018 18:37
Dominika242

XXX.XXX.107.45

Dobře, děkuji za rady, snad se toho zbavíme rychle

Přidejte reakci

Přidat smajlík