Uživatel s deaktivovaným účtem

každá kočka bude lovit myši.
ale na potkany potřebujete kočku, kterou naučila potkany lovit její matka.

rapotacka11
napsal(a):
Naše kočka vychytala snad všechna potkaní mláďata.
U plotu, kde byla díra číhala hodiny, nenechala se odvolat
ani na krmení. Vždy je vyskládala pod hrušku.
Tak ještě doplňte plemeno a odkud pocházela ( prostředí, jestli ji vychovala kočka na vsi, nebo se narodila v bytě )
A možná velikost.
Na tohle jsou nejlepší kočky ze stodol a stájí, kříženky. Jednak se jim jejich majitelé příliš nevěnují, často ani pořádně nekrmí, a taky běhají celé dny po venku, takže se naučí lovit a učí to i svá koťata. Navíc jsou celkově odolnější proti nemocem a nejsou prošlěchtěné. Vyrůstají venku a ne v teple na gauči a znají venkovní nástrahy (zvířata, auta). A v neposlední řadě když Vám bude taková kočka běhat po venku a ztratí se, nebude to taková škoda, jako kočka za 15 000,- (prosím, nechci tím říct, že tu kočku máte méně rádi )

Nejlepší myšařka, jakou jsem kdy měla, byla taky taková tříbarevná kočička, která si nás našla jako kotě. Jednou měla koťata a já byla zrovna doma s nějakou virózou, tak jsem jí sledovala. Za dopoledne nanosila koťatům ze sousedovic sýpky 25 myší, jenom lítala jak posedlá a nosila pořád další. Pravda je i to že se lovit naučí koťata od matky, všechna koťata po ní byli dobří lovci a někteří chytali i potkany. Nebylo to o velikosti těch koček, byly spíš drobnější, ale uměly to. Dneska mám kočky krasavice, ale myši moc nechytají.
Caisy

XXX.XXX.229.6
Máme thajskou maminu a její dceru,již kříženka s obyč venkovským kocourem a obě skvělé loví.👍