Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.12.2018 19:40

......Vše nejlepší v celém příštím roce 2019.....hodně, ale opravdu hodně zdraví, osobní spokojenosti a chovatelských i pracovních či studijních úspěchů přeji ze srdce Vám všem, Vašim chlupáčům a ostatním rodinným příslušníkům Eva a chlupáči........

31.12.2018 10:32

přeji samozřejmě také ....

a přidám ryze aktuální přání, nechť tento přiblblý den a navazující dobu, než opilci upadnou do bezvědomí, přežijí naše zvířátka bez újmy na zdraví i psychice....

odpoledne už všichni kočičáci dostanou domácí vězení, do časného rána, to zas budou někteří protivní......

31.12.2018 10:44
fikovnice

XXX.XXX.135.170

I já se přidávám. Zdraví pro mě není jen nějakou floskulí, proto všem bez rozdílu přeji v podstatě jen to zdraví! Co dalšího člověk potřebuje? Snad ještě dobré lidi ve svém okolí a chlupáčům, ať se daří!

31.12.2018 10:46
fikovnice

XXX.XXX.135.170

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
přeji samozřejmě také ....

a přidám ryze aktuální přání, nechť tento přiblblý den a navazující dobu, než opilci upadnou do bezvědomí, přežijí naše zvířátka bez újmy na zdraví i psychice....

odpoledne už všichni kočičáci dostanou domácí vězení, do časného rána, to zas budou někteří protivní......

No, Elsa poprvé zažije bouchání, i když občasně to tu bouchá už pár dní. Tak jsem zvědavá... Ale kluci (kocouři) to snášívají celkem v pohodě. Pes podstatně hůř.

31.12.2018 11:15

fikovnice napsal(a):
No, Elsa poprvé zažije bouchání, i když občasně to tu bouchá už pár dní. Tak jsem zvědavá... Ale kluci (kocouři) to snášívají celkem v pohodě. Pes podstatně hůř.

...u nás to odstřelování začalo už včera a v pohodě, ale oni většinu toho stejně prospí, jsou spolu se psem v tomhle pohodoví od začátku.......

31.12.2018 11:17

fikovnice napsal(a):
I já se přidávám. Zdraví pro mě není jen nějakou floskulí, proto všem bez rozdílu přeji v podstatě jen to zdraví! Co dalšího člověk potřebuje? Snad ještě dobré lidi ve svém okolí a chlupáčům, ať se daří!

..ani pro mně a mé blízké ne.........no zrovna si vybírám nějaký hnusný moribundus, takže jen venčím, krmím a ležím..........

31.12.2018 17:45
fikovnice

XXX.XXX.135.146

U nás to bouchá a střílí od rána a cca poslední hodinu to přechází v salvy. Schválně jakou kadenci to asi má? Ta ta ta ta ta ta ta...

31.12.2018 18:26

fikovnice napsal(a):
U nás to bouchá a střílí od rána a cca poslední hodinu to přechází v salvy. Schválně jakou kadenci to asi má? Ta ta ta ta ta ta ta...

....tož to přidejte v té kadenci......... sousedovic pes o patro níž štěká při každém novém bouchání - to si užijeme zvenčí i zevnitř.......

31.12.2018 18:52
Malkina

XXX.XXX.50.199

U nás asi zrovna bouchnul muničák.To zas bude noc.Nevím jestli se víc bát o zvířata nebo že nám nějakej .... zapálí rachejtlí stodolu.Vloni jsme sledovali takovej ten lampion štěstí -kroužil blízko a ne a ne chcípnout..

Přidejte reakci

Přidat smajlík